Dünyanın En Anonim Mail Adresi

Görebilmeniz için yorum atmanız gerekiyor. Merhaba bugün 2048 bit ile şifreleyen dünyanın en güvenli mail adresini paylaşacağım. Linki aşağı bırakıyorum ordan hesap...

Görebilmeniz için yorum atmanız gerekiyor.

Merhaba bugün 2048 bit ile şifreleyen dünyanın en güvenli mail adresini paylaşacağım. Linki aşağı bırakıyorum ordan hesap açabilirsiniz maillerinizi anonim olarak gönderebilirsiniz.
View hidden content is available for registered users!

Siteye girmiyorsa VPN ile giriş yapınız. İyi Forumlar.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Bu tür haberleri bir başka kaynaklardan buluyor çoğumuz ne yazık ki paylaşılan kaynakların araştırılmadan paylaşılmaya tabi tutulması, bizim bu tür servisleri güvenli olarak tabirlendirmemize neden oluyor anlıyorum.

Artık çoğu mail servisi askeri düzeyde şifreleme desteği sunsa da veri işleme sisteminden bir adım geri atmıyor sizi biz koruyacağız fakat, her türlü bilgilerinize de istediğimiz an ulaşacağız mesajını da vermekte.

Standart bir mail servisi detaylı incelenirse kötü bir politikası olduğu da görülecektir.

Veriler nasıl işlenir ve nasıl 3.şahış kişilere nasıl satılır araştırmanız tavsiye edilir (İlgilenen kişilerin)

Bu tür haberleri bir başka kaynaklardan buluyor çoğumuz ne yazık ki paylaşılan kaynakların araştırılmadan paylaşılmaya tabi tutulması, bizim bu tür servisleri güvenli olarak tabirlendirmemize neden oluyor anlıyorum.

Artık çoğu mail servisi askeri düzeyde şifreleme desteği sunsa da veri işleme sisteminden bir adım geri atmıyor sizi biz koruyacağız fakat, her türlü bilgilerinize de istediğimiz an ulaşacağız mesajını da vermekte.

Standart bir mail servisi detaylı incelenirse kötü bir politikası olduğu da görülecektir.

Veriler nasıl işlenir ve nasıl 3.şahış kişilere nasıl satılır araştırmanız tavsiye edilir (İlgilenen kişilerin)

Hocam ona bakılırsa güvenli mail adresi yok dünyada :D. Ben araştırıp paylaştım zaten :D. Zaten hesap oluşturulamıyor galiba ben halledemedim.

131,885Konular
3,272,279Mesajlar
316,473Kullanıcılar
asd2971180Son Üye
Üst Alt