Arkadaşlar merhaba, Bir kaç sorum olucak. :) Mybb foruma nasıl shell atarız. (Panelden, yani şifre falan var ama shelli nereye atıcaz.) Birde hedef site hakkında bilgi verir...

Arkadaşlar merhaba,

Bir kaç sorum olucak. :) Mybb foruma nasıl shell atarız. (Panelden, yani şifre falan var ama shelli nereye atıcaz.) Birde hedef site hakkında bilgi verir misiniz?(İskonun makalesini okudum. :D) Vps ile hack nasıl olur vb. Mesela hedef sitede sql yok Server boş. Ne yapıcaz? Detaylı bir şekilde anlata bilir misiniz? Şimdiden çok teşekkür ederim.

Mybb baya kullandım fakat şuan yönetim panelini hiç hatırlamıyorum.Vps ile hack derken dos veya botneti bahsediyosan onlar için script kurman gerekiyor basit zaten.Yani bence açığı olmayan ve serveri boş olan sitelerle ilgilenme.Başka sorun varsa öm den yaz bildiğim kadarıyla cevaplarım.

Mybb baya kullandım fakat şuan yönetim panelini hiç hatırlamıyorum.Vps ile hack derken dos veya botneti bahsediyosan onlar için script kurman gerekiyor basit zaten.Yani bence açığı olmayan ve serveri boş olan sitelerle ilgilenme.Başka sorun varsa öm den yaz bildiğim kadarıyla cevaplarım.
Yok dos falan değil. Setenin server mı ne değiştirebiliyor muşuz, ıpsini bende tam anlamadım.

Mybb ye nasıl shell atılır? Birde onu anlatabilir misiniz? :)

Yok dos falan değil. Setenin server mı ne değiştirebiliyor muşuz, ıpsini bende tam anlamadım.

Mybb ye nasıl shell atılır? Birde onu anlatabilir misiniz? :)
Vpsdeyse site sunucu sağlayıcısına girmen lazim . Mybbde tema yeri var orda header.phpyi editleyebilirsin videolarida mevcut arastirsan bulursun.

Allah'ım sen sabır ver. Şu arama butonunu kullansan, ne ben tilt olucağım, nede sen arayışta olmayıp mutlu olucaksın.

131,738Konular
3,270,836Mesajlar
316,043Kullanıcılar
doudoffSon Üye
Üst Alt