AddMeFast Puanlı Hesap Satışı // Forum İçi Etkinlik

Addmefast sitesini bilen bilir puan sistemi ile takipçi kasmanıza yarayan bir sitedir. Hesapları forum dışı para ile değil etkinlik amacı ile forum içi beğeni ile satıyorum...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Addmefast sitesini bilen bilir puan sistemi ile takipçi kasmanıza yarayan bir sitedir. Hesapları forum dışı para ile değil etkinlik amacı ile forum içi beğeni ile satıyorum.

1000 Puanlı Hesap = 40 Beğeni
10.000 Puanlı Hesap = 400 Beğeni

Hesap almanız için profilimden Find kısmından all theadse basın konularıma bakabilirsiniz 10.sayfaya geldiğiniz de diğer konuları görmeniz için view older resulta basın diğer eski 200 konuyu da görürsünüz

Her 1 forum üyesi sadece 1 hesap alabilir beğeni işlemini tamamladıktan sonra fiyatlandırma biçimine göre attığınız beğeniyi yazın bana hesap gönderirim​

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Evet 400+ like attım ve süreci anlatıyorum

başlangıç( 0 like) := konuları görünce umutsuzluğa kapıldım ama pes etmedim ve başladım

başlangıç dan biraz sonra (50-100 like) := koluma bileğime işaret ve orta parmağıma hafif ağrılar gelmeye başladı ve sıkılmaya başladım

orta kısımlar (200 like) := kolum bileğim işaret ve orta parmağım baya bi ağrımaya başladı elim haraket ettirme emrime karşı çıkmaya başladı ve çok sıkıldım

sonlara doğru(300-350 like) := artık kolum bileğim ve 2 parmağım çok fazla ağrımaya başladı bu ağrının verdiği rahatsız edici histen ve beni yavaşlatmasından kurtulmak için sol elimle bilek kısmımı cimciklemeye başladım bu sayede ağrı yerini artık acı almıştı ve bu daha katlanılabilirdi

son(400+ like) := tamamladım kolumda bileğimde 2 parmağımda hala ağrı var ve bileğim hafif kırmızı oldu ve tırnak izleri var.

Ödülümü alabilir miyim 😁

Evet 400+ like attım ve süreci anlatıyorum

başlangıç( 0 like) := konuları görünce umutsuzluğa kapıldım ama pes etmedim ve başladım

başlangıç dan biraz sonra (50-100 like) := koluma bileğime işaret ve orta parmağıma hafif ağrılar gelmeye başladı ve sıkılmaya başladım

orta kısımlar (200 like) := kolum bileğim işaret ve orta parmağım baya bi ağrımaya başladı elim haraket ettirme emrime karşı çıkmaya başladı ve çok sıkıldım

sonlara doğru(300-350 like) := artık kolum bileğim ve 2 parmağım çok fazla ağrımaya başladı bu ağrının verdiği rahatsız edici histen ve beni yavaşlatmasından kurtulmak için sol elimle bilek kısmımı cimciklemeye başladım bu sayede ağrı yerini artık acı almıştı ve bu daha katlanılabilirdi

son(400+ like) := tamamladım kolumda bileğimde 2 parmağımda hala ağrı var ve bileğim hafif kırmızı oldu ve tırnak izleri var.

Ödülümü alabilir miyim
hesap hazırlanıyor yollayacağım // edit yollandı

Bu adamın kıymetini bilin amk hiçbir çıkarı olmamasına rağmen böyle bir etkinlik yapıyor. İstese r10 da herşeyi kazık fiyattan satabilir. Helal olsun @Jon Snow

Addmefast sitesini bilen bilir puan sistemi ile takipçi kasmanıza yarayan bir sitedir. Hesapları forum dışı para ile değil etkinlik amacı ile forum içi beğeni ile satıyorum.

Hesap almanız için profilimden Find kısmından all theadse basın konularıma bakabilirsiniz 10.sayfaya geldiğiniz de diğer konuları görmeniz için view older resulta basın diğer eski 200 konuyu da görürsünüz

Her 1 forum üyesi sadece 1 hesap alabilir beğeni işlemini tamamladıktan sonra fiyatlandırma biçimine göre attığınız beğeniyi yazın bana hesap gönderirim​
Private bakarmsın knk

Hocam normalde senin gönderilerini her gördügümde begenirdimde bu tür şeyleri etik bulmadıgım için yapmayacagım.
görüşün için teşekkür ederim fakat bu hesapları öylesine gidipte account cracking kısmında paylaşmam nedenini söyleyeyim hesapları direk sikiyorlar üyeler arası tartışma çıkıyor bunun dışında ben bu hesapları gidip satabilirdim de benim burda her bir kişiye verdiğim hesaptaki puanları siteden almaya kalksanız 150 200 tl arasında bir para ödeyeceksiniz bense size ücretsiz sağlıyorum bunun neresi etnik değil anlamıyorum diğer forumlarda rep sistemi var bu forumda da beğeni sistemi o yüzden düşüncenin yanlış olduğunu düşünüyorum

Gözel

Hesabı aldım teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,010Konular
3,273,990Mesajlar
316,754Kullanıcılar
mahoo12Son Üye
Üst Alt