havaji ile hackeniyosunuz gulumseyin !!!
bide hacker diyosunuz sadece 2 dk ugrasdım sql açıgı buldum
bide hacker diyosunuz sadece 2 dk ugrasdım sql açıgı buldum
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Jsjsjsjjsjs ulan uheueheueheueheue bilqder bunların topu manyak aq![]()
Kardeşlerim ben ayt formunda kopuyorum ya şunlara bak. Alperin hesabını şu an ben kullanıyorum girip görmeniz lazım GOMUTANLARI![]()
AMK salağı bulduysan hackle bakalım yapabiliyomuaun MAL velethavaji ile hackeniyosunuz gulumseyin !!!
bide hacker diyosunuz sadece 2 dk ugrasdım sql açıgı buldum![]()
O Zaman Dans Heckir Abimizhavaji ile hackeniyosunuz gulumseyin !!!
bide hacker diyosunuz sadece 2 dk ugrasdım sql açıgı buldum![]()
Bekliyom knka ben tam sövemedim biraz daha söviyimYa ne başlaması mail dagrupama istiyorum şuan mail denk ediyor onu bekliyor açılır
Abi özür dileriz abi allah için nolur abi lan mal önce mail sonra emniyet demiş birde lan salak adam sormicakmi sana sen ne bok yemeye girdin diyedb drn goruntuuler 1!!
yalvar hackleme diye vatan haini yalvar size oyle sadece hackleyerek kurtuluz yooook !!Abi özür dileriz abi allah için nolur abi lan mal önce mail sonra emniyet demiş birde lan salak adam sormicakmi sana sen ne bok yemeye girdin diye
HADI onuda geçtim vay geri zekalı seni havij ile sen bu foruma değil herhangi foruma gir o zaman gel yanımaistediğini sana vericem bilgi işlemle ilgili.
AĞZINI TOPLA VELET VATAN HAİNİ FELAN. Boyundan büyük laflar ediyorusunyalvar hackleme diye vatan haini yalvar size oyle sadece hackleyerek kurtuluz yooook !!
Gelde gülme lan salak ne yalvarmasiyalvar hackleme diye vatan haini yalvar size oyle sadece hackleyerek kurtuluz yooook !!
Adam dalga geçiyor bu ciddiye alıyor aq bdbbfyalvar hackleme diye vatan haini yalvar size oyle sadece hackleyerek kurtuluz yooook !!
Ya bilader amacın ne senmi yaptin rapı ? Qyildiz tim Türkün yuz kara ordusu letül doner ip gibi diğerleri yapar tangayi jsjssjsj gerçek duyduğumuz bu ?FULL ACIN BAKALIM SESI
Mal olum bu veletler ne anlarAdam dalga geçiyor bu ciddiye alıyor aq bdbbf
ONA bende koptumAbi yaa harbi guldum yaaa
Komutanim acik tarayalimmi
BUNU DINLE BIDE :Ya bilader amacın ne senmi yaptin rapı ? Qyildiz tim Türkün yuz kara ordusu letül doner ip gibi diğerleri yapar tangayi jsjssjsj gerçek duyduğumuz bu ?
HARBİ MAL. Olum bu müziklerle heykleyin lan biziBUNU DINLE BIDE :
Katılıyorum bu veletler fazla olmaya başladı admin cim. Artık sustursan diyorumBöyle kişiler icin. Forumu kirletmeye gerek yok
Moruk sende rap kafa yaptı istersen bi turk sanat müziği dinle yada sesiz müzik giy giy giy giy giy dino dino dino geh geh gehBUNU DINLE BIDE :
Admin değilim kardeşim söh umKatılıyorum bu veletler fazla olmaya başladı admin cim. Artık sustursan diyorum![]()
Mayın Kıraft Oynarım Site HecqlerimKatılıyorum bu veletler fazla olmaya başladı admin cim. Artık sustursan diyorum![]()
Bunun için ise Virüstotal URL taramasıdırİP Mizi Bile bulamayan Kücüq Heckirlar https://goo.gl/86f1GS+ :WQE:WQ ip logger sakın tıklamayın