Bitexen kayıt ol 65 TL Kazan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar bu tarz kampanyalar her gün olan şeyler değil fırsatı gördüğünüz an katılın kyc adres ve kimlik onayı konusunda tereddüt edilecek bir durum yok her borsa kyc onayını istiyor .
Referansim olarak kayıt olarak destek verebilirsiniz:)

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Arkadaşlar an itibariyle 1 exen 13₺ ve şu an 5 exen hediye veriyor 65₺ yani çekebilmek için 1₺ yüklemeniz lazım banka hesabından 18 yaş sınırı var sizde yerinizi alın değerlenicek daha da ilerde 1 exene düşücek ödül

PARA ÇEKEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR OKUSUNU BAŞIMDAN GEÇENLERİ ANLATIYORUM :
bitexene giriş yapıp hesap açtım profilimi doğruladım referans ile 2 kişi getirdim 10 exen coin kazandım bunları bozdurup litecoin yaptım daha sonra bana gelecek olan 450 tlyi bitexen hesabıma bitcoin ile aldım hepsini tlye çevirip banka hesabıma çekmek istediğimde bana paranın çekilemeyeceğini söylediler tl çekmeden önce 100 tl yatırmam vs gerekiyormuş daha sonra tekrar bitcoine çevirip paribu hesabıma almak istediğimde yine aynı hatayı verdi destek ekibine ulaştım bitcoinle beraber bütün paraları ve exen coinleri çekebilmek için 100 tl yatırım yapıp ertesi gün bütün miktarı çekebileceğimi söylediler daha sonra exencoininizi istemiyorum bana gelen 450 tl lik bitcoini iade edin dedim öyle birşey yapamıyoruz 100 tl ödeme yapın ertesi gün parayı çekin dediler bana hiç güven vernedi şuanda hesapta param yatıyor !

PARA ÇEKEBİLECEĞİNİ DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR OKUSUNU BAŞIMDAN GEÇENLERİ ANLATIYORUM :
bitexene giriş yapıp hesap açtım profilimi doğruladım referans ile 2 kişi getirdim 10 exen coin kazandım bunları bozdurup litecoin yaptım daha sonra bana gelecek olan 450 tlyi bitexen hesabıma bitcoin ile aldım hepsini tlye çevirip banka hesabıma çekmek istediğimde bana paranın çekilemeyeceğini söylediler tl çekmeden önce 100 tl yatırmam vs gerekiyormuş daha sonra tekrar bitcoine çevirip paribu hesabıma almak istediğimde yine aynı hatayı verdi destek ekibine ulaştım bitcoinle beraber bütün paraları ve exen coinleri çekebilmek için 100 tl yatırım yapıp ertesi gün bütün miktarı çekebileceğimi söylediler daha sonra exencoininizi istemiyorum bana gelen 450 tl lik bitcoini iade edin dedim öyle birşey yapamıyoruz 100 tl ödeme yapın ertesi gün parayı çekin dediler bana hiç güven vernedi şuanda hesapta param yatıyor !
51b0eaca-ddd8-4e29-a868-5c263b93c2a0.jpg
ne boş yaptın be

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,009Konular
3,273,972Mesajlar
316,753Kullanıcılar
atescozSon Üye
Üst Alt