AYT den geldim kızgınım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siz yatağınızda rahat uyuyun diye bizler klavyede savaşıyoruz lan aq veleti klavyede savascan askerligini yap :mad:

Trollse komik değilse daha komik OIQWEJGFIOQWUJHGIOUQHGLIHAJKGLIKASHBJGNAQWŞSIGQOİ ÇILDIRIYORUM BUNE OLUM OIQWJGFOQIJGOQWJIGOIQAJGHIOQJHGOQJHOQŞ

Ulan sıktım in veledi daha ping atip site düşürmeye calisan oroapu amk döl isrfi ulan git bi slowloris öğren port taramayı öğren git amk shh server bağlanmayı wget komut çalıştırmayı öğren fakoooo biz şahsen milleten got almayız sende adam gibi ol alma ne komutanmış aq 12 yasindaki veelde paşa diye put gibi tapionuz aq küfür etme etme nereye kadar

Ulan sıktım in veledi daha ping atip site düşürmeye calisan oroapu amk döl isrfi ulan git bi slowloris öğren port taramayı öğren git amk shh server bağlanmayı wget komut çalıştırmayı öğren fakoooo biz şahsen milleten got almayız sende adam gibi ol alma ne komutanmış aq 12 yasindaki veelde paşa diye put gibi tapionuz aq küfür etme etme nereye kadar
Moruk AYTnin Tek WGT Si Güzel Gerisi Boş :D

Ben Bizzat AYT'nin Formuna Üyeydim.Web Hacking Bölümüyle Genellikle İlgilenirdim.Açılan Konuların %95'i Brute Force Nasıl Kullanılır :D
Genellikle 14-15 Yaşındaki Çocuklardan Oluşur :D Gidip Anonymous'un Sitesi Dedikleri Sahte Siteleri Hacklerler.Anonymous'u Hackledik Derler.Ourmine Amerikanın Haber Sitesini Hackler.Ayyıldız Tim Biz Yaptık Der :D Gidin Bi Yaşınızı Büyütüp Gelin :D ALAYINA SPYHACKERZ <3

Jdjdodidk nasaya girmiş ha vay vay vay vay :D fako sana simdi efsane didios atmayi ogretecem iyi dinle simdi bi tabak al içine 1 adet pet icine yumurta sarisi onun içine pekmez koy ekmegin icine bandir ye sonra icinden 1 perabit veri trasnferi cikicak sonra bunlwrin servera git ac ağzını miawwww diye kukre 2 dakkada server patlar.

Gomtanım site heçkırıdm gomutanım :D benide gomtan yapcan mı gomtanım heçkırdım ama :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,712Konular
3,270,535Mesajlar
315,967Kullanıcılar
inked0711Son Üye
Üst Alt