AYT den geldim kızgınım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nasa-uydusu-yorungeye-oturdu-3090990_871_o.jpg

İşte AYT paşalarımın girdiği uydu bu ve altta gördüğünüz turuncu ışık ultra güçlü veri akışı yani milyon GB büyüklüğünde bir botnet ! tabiki hayatınızda hiç böyle bir saldırı görmemişsinizdir , alın spyın eşşekleri sizi görmüş olursunuz.

abi her şeyi ANLADIMDA BU NE BİÇİM BİR SAÇMALIK

Saldırıya çok kısa bir süre kaldı !! ben sözümün eri biriyimdir hesabını sormadan bırakmam.

04-15-nasauydu.jpg
nasa-uydusu-yorungeye-oturdu-3090990_871_o.jpg

İşte AYT paşalarımın girdiği uydu bu ve altta gördüğünüz turuncu ışık ultra güçlü veri akışı yani milyon GB büyüklüğünde bir botnet ! tabiki hayatınızda hiç böyle bir saldırı görmemişsinizdir , alın spyın eşşekleri sizi görmüş olursunuz.
HAHAHAHAHAHHAHA ulan kahkaha atıyorum şu an yarılıyorum gülmekten. La bu veletler hakketen dünkilerden daha komik ya 1 2 heralde yaş ortalaması.

Sırf bu konuya birşeyler yazmak için login oldum. Gülmekten öldüm. Gama ışını dedi adam. :D:D:D:eek::eek:

Beyler tamam güldük eğlendik, kim yaptı bu şakayı aranızdan çıksın. @Mectruy senden şüpheleniyorum.. Bu gerçek olamaz.. :D

Şu emojiler duygularımı ifade etmekte yetersiz kalıyor.. :D

Arkamdan konuşan önümden yesin afiyet olsun !! spyhackerz bizim rakibimiz olamaz . AYT herzaman haberlere çıkıyor düşünün niye diye ? çünkü en iyi hack sitesiyiz. bimiyorsanız araştırın öğrenmemek ayıp değildir. NASA uydusuna girmek sizlerin hayallerinde bile yokken bizler yani komutanlarımız ve paşalarımız nasa uydularını istedikleri şekilde yörüngeye oturtabiliyor. Bunu nasa bile engelleyemiyorken siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? hepinizin yeri konum olarak tespit edildi ancak siz sadece allaha dua edinki merhametliyiz.. uydudan herhangi bir gök taşını hareket ettirip onu üstünüze düşürmek zoırmu sanıyorsunuz ? göktaşı düşüp eşşek cennetine gidince bunun bir kaza olduğunu herkes düşünmüyecekmi ? ama sizde gram akıl yokki kimlerle uğraştığınızın farkında değilsiniz.

Arkamdan konuşan önümden yesin afiyet olsun !! spyhackerz bizim rakibimiz olamaz . AYT herzaman haberlere çıkıyor düşünün niye diye ? çünkü en iyi hack sitesiyiz. bimiyorsanız araştırın öğrenmemek ayıp değildir. NASA uydusuna girmek sizlerin hayallerinde bile yokken bizler yani komutanlarımız ve paşalarımız nasa uydularını istedikleri şekilde yörüngeye oturtabiliyor. Bunu nasa bile engelleyemiyorken siz neyin kafasını yaşıyorsunuz ? hepinizin yeri konum olarak tespit edildi ancak siz sadece allaha dua edinki merhametliyiz.. uydudan herhangi bir gök taşını hareket ettirip onu üstünüze düşürmek zoırmu sanıyorsunuz ? göktaşı düşüp eşşek cennetine gidince bunun bir kaza olduğunu herkes düşünmüyecekmi ? ama sizde gram akıl yokki kimlerle uğraştığınızın farkında değilsiniz.

La velet bi terket şu forumu :mad:

En sonunda sövecem Bu mına k*d*m*n ç*c*kl*r*nı buyara çekmeyin yav siktir olup gitsinler sabahtan beri kafamız şişti

Lan at amı yüzün yokki yüzüne konuşalim barı arkana gecelimde zevk alalım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,718Konular
3,270,597Mesajlar
315,986Kullanıcılar
utkzu8383Son Üye
Üst Alt