210 özgün konu paylaşımı {Mini: Ödüllü etkinlik]

Site içerisindeki etkinlikleri çoğaltmak adına ve kaliteli özgün içerikler ile zengin bilgi birikimini açığa çıkartılmasını teşvik ederek. 210 özgün konu olmak şartıyla Kendi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Site içerisindeki etkinlikleri çoğaltmak adına ve kaliteli özgün içerikler ile zengin bilgi birikimini açığa çıkartılmasını teşvik ederek.

210 özgün konu olmak şartıyla

Kendi araştırmanız olmalı ve daha önceden paylaşımın mevcut olmaması gerekir.
Başka sitelerden alıntı olmamalı.
+210 konuyu spam şeklinde arka arkaya açamazsınız düzenli olarak günde en az 2 konu en fazla 5 konuyu geçmemek şartıyla.
Konu içerği anladığınız alana göre olabilir.Fakat herkesin faydalanabileceği türden olması önem arz eder.
Konu içeriği çok kısa olmamalı detaylar önemlidir.
Ve bu post paylaşımından sonra katılım sağlıyanların açtıkları konular sayılmaya başlanacaktır.
Profiliniz gizli olmamalıdır site içerisinde paylaşım süresince.

ŞARTLAR
+210 Postu ne zaman tamamlarsanız o zaman mail üzerinden kodlar gönderilecektir.
50-90 gibi konu açıp yarıda bırakırsanız haklarınız otomatik olarak yanar başladığınız işi bitirmek zorundasınız.

Amaç zaten konu açılıyor paylaşmayı seven kişiler bolca görüyoruz açtığınız konuların karşılığında mini bir ödül olarak nitelendirebilirsiniz.
Zamanla bu ödüller 2x kat giderek büyüyecektir.

Katılım sınırlıdır 3 kişi.

Yasal olarak masraflar tarafımızdan karşılanacaktır.

Konuya yorum olarak katılıyorum yazmanız ve işe koyulmanız gerekmektedir.Hızlı olan,hızlı yazan 3 kişi katılıma hak kazanacaktır!

Tüm bu konuların paylaşılacağı yer ise spyhackerz.org adresidir tabi ki.

Ödül içeriği birinden birini seçmeniz gerekir.

Google Play Hediye Kodu 50TL veya BluTv 3 Aylık Üyelik Kupon Kodu

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Önceden rütbe kasmak için 500 konu 1000 + üstleri için konu paylaşım sınırları vardı forumlar da ve karşılığında sadece rütbe elde etmek.

Zor değil günde en az 2 post minimum her türlü açılabilir.Bu 210 paylaşım yapan kişi rütbeden + skor puan alacağı gibi + mini ödülü de extradan almış olacaktır.

Güzel yorumlar için teşekkürler 😊

hocam fikir güzel ama forum instagram method, instagram çalma vs arayanlar ve bunun için instagram olsun yeter daha önce açılmış mı vs bakmadan laps diye konu açanlarla dolu. Bu fikir ise herkesin özgün konu açtığı ve birbiriyle yarıştığı yerde ortalığı kızıştırmak için birebir ama bu forum öyle bir forum değil fikir daha çok mesela ilk 20 özgür konu olmalı ki herkes katılsın ve instagram vs değil de özgün konu açmaya çalışsın ama yine de cpcileri caydıracağını sanmıyorum. 210 özgün konu açan olursa ben 100tl veriyorum

Zaten boş instagram konularında forumun kârı oluyor yeni üye olanlar instagram konularına bakmak için üye oluyor böylece üye çekiyor işte

Kimse katılmaz buna adam 210 tane konuyu makale olarak satsa zaten kaç katı para kazanır 50 tl için yapmaz kimse :)

Site içerisindeki etkinlikleri çoğaltmak adına ve kaliteli özgün içerikler ile zengin bilgi birikimini açığa çıkartılmasını teşvik ederek.

210 özgün konu olmak şartıyla

Kendi araştırmanız olmalı ve daha önceden paylaşımın mevcut olmaması gerekir.
Başka sitelerden alıntı olmamalı.
+210 konuyu spam şeklinde arka arkaya açamazsınız düzenli olarak günde en az 2 konu en fazla 5 konuyu geçmemek şartıyla.
Konu içerği anladığınız alana göre olabilir.Fakat herkesin faydalanabileceği türden olması önem arz eder.
Konu içeriği çok kısa olmamalı detaylar önemlidir.
Ve bu post paylaşımından sonra katılım sağlıyanların açtıkları konular sayılmaya başlanacaktır.
Profiliniz gizli olmamalıdır site içerisinde paylaşım süresince.

ŞARTLAR
+210 Postu ne zaman tamamlarsanız o zaman mail üzerinden kodlar gönderilecektir.
50-90 gibi konu açıp yarıda bırakırsanız haklarınız otomatik olarak yanar başladığınız işi bitirmek zorundasınız.

Amaç zaten konu açılıyor paylaşmayı seven kişiler bolca görüyoruz açtığınız konuların karşılığında mini bir ödül olarak nitelendirebilirsiniz.
Zamanla bu ödüller 2x kat giderek büyüyecektir.

Katılım sınırlıdır 3 kişi.

Yasal olarak masraflar tarafımızdan karşılanacaktır.

Konuya yorum olarak katılıyorum yazmanız ve işe koyulmanız gerekmektedir.Hızlı olan,hızlı yazan 3 kişi katılıma hak kazanacaktır!

Tüm bu konuların paylaşılacağı yer ise spyhackerz.org adresidir tabi ki.

Ödül içeriği birinden birini seçmeniz gerekir.

Google Play Hediye Kodu 50TL veya BluTv 3 Aylık Üyelik Kupon Kodu
eyvallah kral

Kimse katılmaz buna adam 210 tane konuyu makale olarak satsa zaten kaç katı para kazanır 50 tl için yapmaz kimse :)
Satım yapmak isteyen satımını yine yapar.Katı katına parasını kazanır.
spyhackerz de kaliteli konuların artmasını kim istemez ki ? geçmişi olan kaç yıllık site.
Rütbe için aktiflik gösterenler konu açanlar oldukça kimse katılmaz diye bir şey yoktur.isteyen katılır buda zorunlu değil.

spyhackerz de kaliteli konuların artmasını kim istemez ki ? geçmişi olan kaç yıllık site.
Rütbe için aktiflik gösterenler konu açanlar oldukça kimse katılmaz diye bir şey yoktur.isteyen katılır buda zorunlu değil.
ben katılıyorum

günlük 6konu atmayı düşünüyorum 3ü sabhtan 3ü akşamüstü sıkıntı olmaz deme zaten rütbe kasmaya çalışıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,032Konular
3,274,255Mesajlar
316,798Kullanıcılar
BEKO777Son Üye
Üst Alt