Trojan bilen birisi yardım

Arkadaşlar Amerika'dan bir hacker PC'me trojan attı ve bilgilerimi çaldı(Bitcoin almak için çektirdiğim kimlik ön yüzü resmi dahil). Bu bilgileri kötü niyetli kullanacağını...

Arkadaşlar Amerika'dan bir hacker PC'me trojan attı ve bilgilerimi çaldı(Bitcoin almak için çektirdiğim kimlik ön yüzü resmi dahil). Bu bilgileri kötü niyetli kullanacağını biliyorum çünkü bu hacker ile ilişkili birini rahatsız ettim. Şimdi IP 'si elimde aranızdan trojan atmayı bilen birisi bana yardım edebilir mi? Gerekirse parada veririm.

Gerekirse parada veririm : D ?

Kimse boş yere forumdaki konulara bile girmez bro.

Herkes para peşinde koşarken ücretsiz yardım edeni bulman zor.

direkt para ile yardım eden çıkar

Arkadaşlar Amerika'dan bir hacker PC'me trojan attı ve bilgilerimi çaldı(Bitcoin almak için çektirdiğim kimlik ön yüzü resmi dahil). Bu bilgileri kötü niyetli kullanacağını biliyorum çünkü bu hacker ile ilişkili birini rahatsız ettim. Şimdi IP 'si elimde aranızdan trojan atmayı bilen birisi bana yardım edebilir mi? Gerekirse parada veririm.
sana atılan rat dosyasının kaynak kodlarını incele dosyanın içinde statik ip üzerinden eğer modem kullandıysa bulursun onun dışında vds kullanmıyorsa şikayet edip ip sini banlayabilirsin veya vds kullanıyorsa kullandığı vdsi bulup ona bağlanan pc yi bulursun demek isterdim ama bu çok zor onun dışında btc diyorsun C,C olsa gene yaparsın bir şeyler kurtarırsın ama btc malesef birde ona rat atman imkansız bence sana rat atan kişi eğer gerizekalı değilse rat atman imkansız gibi belki bir umut birde pc ye indirdiğin yazılım herhangi bir tool veya başka bir şeyse (ddos script , Shell , Zombi bot vs vs) gidip siberede şikayet etme başını yakarsın birde Türk değilse sibere gitsende fayda etmez her ülke gibi eğer düşmanlarına saldırı yapan ülke mensublarını devlet göz yumar onun dışında türksede söylediğim gibi bir şey indirdiysen veya kaçak bir şey yaptıysan ip leriniz incelenir başınız yanar

Bence instagramına baktıktan sonra pek de takipçin olmadığını görünce sadice kimlik bilgilerini yedekler ve para koparabileceği yerlere bakar.
Bence para koparabileceği yerlerin önünü kes zaten kimliğin gitmiş.Yapacak birşey ben bilmiyorum üzgünüm :(

Trojanları SpyBot ve Malwarebytes ile bulup yok ettim. Benim karşılık verecek bilgi birikimim yok ama belki yardımsever birisi çıkıp intikamımı alır diye bunu
bırakıyorum.
Screenshot_20200618-195556.png b

131,899Konular
3,272,389Mesajlar
316,496Kullanıcılar
Hüseyin.06Son Üye
Üst Alt