Kod:http://translate.google.com/translate?sl=tr&tl=en&u=http://www.isteataturk.com/
sona site adresini ekle ,
biraz araştırmacı olun bir sürü eklenti var
chrome otomatik yapıyor
anlaşilansenı bunaltan bir olay değilmi eklenti var ama
iş görmez yapmak istediğini anladım shell sokarken sıkıntı yaşiyorsun onunda pratiği var cromede cevir mozillada işle
![]()
Hayır cromede komplesi türkceye ceviriliyor sayfada sağ tıkla türkce yap diyeceksin otomatik yapar. admin panelleri bir oldugundan her türlü işlem kolaylıkla yapilabılıyor sorun yaşarsan pm at sana göstereyimKardeşim başka yolu yokmu yav tek tek menulerı copy paste mı yapacaz illaki
Senin soruna göre anladığımı yazdımDostum o dediğin olay admin panllerinde çalışmıyor bilmediğin için yanlış önerme yaptın..
Senin soruna göre anladığımı yazdımsende beni bilmemekle itham ediyosun aferin
![]()
Sonra diyolar niye türk sitelerine dadanıyonHayır cromede komplesi türkceye ceviriliyor sayfada sağ tıkla türkce yap diyeceksin otomatik yapar. admin panelleri bir oldugundan her türlü işlem kolaylıkla yapilabılıyor sorun yaşarsan pm at sana göstereyim![]()
Dostum başka yol yok ama bizde böyle yapıyoruz.Kardeşim sinirliyim idare et sabah beri mal gibi ekrana bakıyom adam akıllı iş yapamadım bu sorun yuzunden.
Sonra diyolar niye türk sitelerine dadanıyonbaşkan ingilizce harici dillerde olan panellerde çok zorlanıyorum
kaldı ki çevirici bide tam çevirmiyo sayfaları falan bulana kadar 30 dk geçiyor
hahahah sende bu kervanın yolcususun kardeşimYaw su arapcayi en iyi trye çevirecek eklen
Ti yada program varmi
firefox kullanma çop o birsuru tarayici ciktihahahah sende bu kervanın yolcususun kardeşimbenim kafama takılan firefox şirketi güvenlik yönunden bu kadar iddalıyken bu çeviri işini neden beceremi yoksa google lisansını mı vermiyor
![]()
İsim ver bakalım hack tools kullanılıyomu onlardafirefox kullanma çop o birsuru tarayici cikti
BenYaw su arapcayi en iyi trye çevirecek eklen
Ti yada program varmi
Arap cami biliyon sen aq
Biraz okulda öğrenmiştimArap cami biliyon sen aq
Arap cami biliyon sen aq
Kbkgkkgkgkgkkg mozilla harici hepsi cyberfox var çakması daha iyi orjinalindenSen genel kurmay cumhur başkanı pirezınt pirezinınan nasıl cevap vermezsin
tez vakit browser'ları yaz![]()
chorome 'nin translate si nasıl çalışmaz link atsanıza bana ,
admin panelini de çevirmesi lazım ,
eğer çevirmezse küçük bir tool yazarız