Gereksiz Konu

Yaw 2dk adamları savunduk sebebi ise cwyi sevmemem yani cyber warrioru sende hemen aytci belledin amk laf bulamayınca direk küfüre veled demek. Ban atarmısın bu arada sakın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaw 2dk adamları savunduk sebebi ise cwyi sevmemem yani cyber warrioru sende hemen aytci belledin amk
upload_2017-6-21_4-18-5.pngupload_2017-6-21_4-18-34.pnglaf bulamayınca direk küfüre veled demek.
Ban atarmısın bu arada sakın gökbörü kardeşim?
upload_2017-6-21_4-19-21.pngupload_2017-6-21_4-19-59.png

Ekli dosyalar

• upload_2017-6-21_4-16-12.png
    upload_2017-6-21_4-16-12.png
    818.2 KB · Görüntüleme: 3
  • upload_2017-6-21_4-16-32.png
    upload_2017-6-21_4-16-32.png
    818.2 KB · Görüntüleme: 3
  • upload_2017-6-21_4-17-28.png
    upload_2017-6-21_4-17-28.png
    809.6 KB · Görüntüleme: 2
  • upload_2017-6-21_4-17-47.png
    upload_2017-6-21_4-17-47.png
    809.6 KB · Görüntüleme: 2
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bnim forumum değil beni oraya üye almışlar bende fatihin size hakaret ettigini gorunce ss olarak size attım gereğini yapın diye fakat senin alparslan denen arkadaşın yanlış anladı bir timi savunduk aytci olduk bu arada eski ghosctrewli arkadaş ghostcrew in kurucus deadlockys ifactoryx cıktı yanı pkk hack teamdan....

Bnim forumum değil beni oraya üye almışlar bende fatihin size hakaret ettigini gorunce ss olarak size attım gereğini yapın diye fakat senin alparslan denen arkadaşın yanlış anladı bir timi savunduk aytci olduk bu arada eski ghosctrewli arkadaş ghostcrew in kurucus deadlockys ifactoryx cıktı yanı pkk hack teamdan....
GhostCrew'e deadlockys geldikten sonra ayrıldım ztn :) biliyodum bi boklar çevirdiğini

Gidin kumda oynayın ramazan ramazan kimseyi uğraştırmayın
lan sadece eskiden sevdim. git bir bak bakalım eskiden sevipde simdi svmeyen kaç kişi var diye. ula ss olarak size hakaret ettigini bildrdim suclu ben oldum mk banlarsanız banlayın yeter adam gibi anlatıyoruz analdığınız yok aytnın götünü yalayınne demek cwyi sevmiyorum sadece dedim olay gldi aytye cwyi sevmiyorum diye illa aytcimi olmam gerek?

lan sadece eskiden sevdim. git bir bak bakalım eskiden sevipde simdi svmeyen kaç kişi var diye. ula ss olarak size hakaret ettigini bildrdim suclu ben oldum mk banlarsanız banlayın yeter adam gibi anlatıyoruz analdığınız yok aytnın götünü yalayınne demek cwyi sevmiyorum sadece dedim olay gldi aytye cwyi sevmiyorum diye illa aytcimi olmam gerek?
Olm hangouts profilinde joggar ayt yazıyor sorduğumda aytyi savunnaya başladın :D şimdide dönme dolap gibi dönüyosun?

Cwyi falan savunduğum için kudurmadı bu it aytye lamer diyince kudurdu :D
ZEQQ2z.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
133,560Konular
3,282,731Mesajlar
319,212Kullanıcılar
wheniza1Son Üye
Üst Alt