SPY 'Den Önce Hangi Forumda Takılıyordunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oho :D cok forumda oldum :D

TSG, TurkishCrew, BlackHackerz, PrivateHackers, Deep-Cyber and ... :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Bende Yazayım :D

Janiissaries.org , Rootwarez.org ve tabi ki Cyber-warrior cw bir başkadır kim ne derse desin :) bir şeyler öğrendiğim nadir forumlardan biriydi
lakin bazı yöneticilerin önceleri iktidar yalakalığı yapıp Atatürk düşmanı olmaları beni oradan uzaklaştırmıştı

umarım hep birlikte Spy ' ı hak ettiği seviyede yüceltiriz

ilk CW ile başladım 1-2 yıl sonra ayt'ye bakıyım dedim baktım gomtantanlar var b3yaz.org sonra spyturk.com spyturk kapanınca ajanlar.org'da takıldım biraz sonra vataninbekcileri.org'adında forum kurduk pek aktif değildi hacklenmeden bitirdik forumu kapatmamızla sanala ara verdim
tekrar geldiğimde imhatimi.org'da takıldım orası pek aktif değildi ordan spyhackerz.com'a geçtim
bu saydıklarımın arasında walkhatz.org ve turkcrew.info da var ama bu forumlarda oktay olduğu için uzak durdum davet ettiler ama icabet etmek içimden gelmedi.
arada unututklarımda var tam hatırlayamıyorum isimleri

Geçen sene başladım zaten reelde görüştüğüm bir abi sayesinde başlamıştım nicki felan yok ama gözümün önünde istediğim bir siteye basmıştı :D
İlkten tht'de sadece brut fors takıldım sonra dedim bune aq hep böyle brut fors mu takılacaz ordan çıktım sonra gezgin gibi pek çok forma üye oldum ama hiç aktif değildim sadece bilgi alıp çıkıyordum sonra spyhackerzle karşılaştım işte Scorpiol sayesinde burdan da 1 ay kadar ayrıldım tek tabanca takıldım sonra Gök-Börü ile konuştuk tekrardan buraya geldim :)

Geçen sene başladım zaten reelde görüştüğüm bir abi sayesinde başlamıştım nicki felan yok ama gözümün önünde istediğim bir siteye basmıştı :D
İlkten tht'de sadece brut fors takıldım sonra dedim bune aq hep böyle brut fors mu takılacaz ordan çıktım sonra gezgin gibi pek çok forma üye oldum ama hiç aktif değildim sadece bilgi alıp çıkıyordum sonra spyhackerzle karşılaştım işte Scorpiol sayesinde burdan da 1 ay kadar ayrıldım tek tabanca takıldım sonra Gök-Börü ile konuştuk tekrardan buraya geldim :)

Seninle gurur duyurorum knk :D :D

Eski olan arkadaşlar varsa zamanında HackerboyZ vardı. Cyberhackerz, Netdeface, cyber-sabotage, Jawnax, Blackhatz.org ile bitirdik :) Okuldu işti güçtü derken soğuduk gittik.

blackhatz hariç diğer hepsini biliyorum sanırım eskilerdensin zira cyber-hackerz.com biliyorsun zaten jawnax ve cyber-hackerz chenatora aitti cyber-sabotage de chernobile aynı aile sayılır onlar , chernobil zaten çok sevdiğim bir arkadaşım kendisi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
132,175Konular
3,276,169Mesajlar
317,045Kullanıcılar
AlFaqeerSon Üye
Üst Alt