devlet hastanesine deneme amaçlı vurdum çöktü

istinye2

koruması yok varsada çok düşük bi koruma direk gitti bildirceğeim kendilerine koruma alsınlar http://sariyerdh.saglik.gov.tr/

zevkine saldırdığım için büyük bi saldırı olmamış olabilir proxy tarzı saldırı yaptım

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
lan şuan saldırıyı kestim diyorum başlatmayın ddosunuzua ha çıldırttınız beni

kardeş sen gerizekalımısın ? ulan kışkırtıyonuz bide adminler ilgilenir diyo adama bak hele ya

kardeş ramazan ramazan varya allaha havale ediyorum sizleri ve sizin gibileri bunlar size yeter sen allahın yarattıığı biriyle dalga geç anca

kardeş ramazan ramazan varya allaha havale ediyorum sizleri ve sizin gibileri bunlar size yeter sen allahın yarattıığı biriyle dalga geç anca

Şimdi Neden Dini Karıştırıyorsun Anlamıyorum.
c356174b54bb45148039b151d9b99c46.jpg

kardeşim ben hack demiyorum işi zevkine yapıyorum o dalga geçmekle yani nedicemi bilmiyorum acayip sinirlendim ona karşı konunun içinde sizlerde dağil olmasanız daha iyi olur o ve ben

kardeşim ben hack demiyorum işi zevkine yapıyorum o dalga geçmekle yani nedicemi bilmiyorum acayip sinirlendim ona karşı konunun içinde sizlerde dağil olmasanız daha iyi olur o ve ben
Bu formda yaşanan tatsızlıklar hepimizi ilgilendirir ben biryerde haksızlık veya yanlışlık görürsem konuşurum susmam.Zaten işim var hadi ben kaçtım

Bak .gov a ddos atmışsın online sayısı 207 olmuş ayt veletlerini de topladın buraya :D şuan formda .gov hackliyor vatan hayinleriii diyolardır :D

132,189Konular
3,276,174Mesajlar
317,044Kullanıcılar
jovannymxsnSon Üye
Üst Alt