.
Moderatörün son düzenlenenleri:
.
Sağlam botnet diyorsunProgramı kim yaptiysa akıllıca yapmiş diş ağlanti ile ddos aği toplamak amaçlı yapilmiş içerisinde bulunan yazılım keyi kendini ele verdi![]()
Programı kim yaptiysa akıllıca yapmiş diş ağlanti ile ddos aği toplamak amaçlı yapilmiş içerisinde bulunan yazılım keyi kendini ele verdi![]()
Lamermiyiz la biz hacklenmiş sitede shell arayalım. Şaka yaptımeline sağlık
Ayrica içerisinde bulunan malicious (high confidence) anlamı yüksek tehlikeli olarak kabul edilen bir çalıştırılabilir dosyadır. Bu kötü amaçlı (yüksek güvenilirlik) dosyanın güvenlik uzmanlar tarafından kötü amaçlı olarak tanımlandığını lütfen unutmayın. Görev Yöneticinizde kötü niyetli (yüksek güvenilirlikli) bir işlem olduğunu görmek isterseniz, bu dosyanın getireceği bilgisayarınızın güvenliğini riskini göz önünde bulundurmanız gerekir.![]()
Eline sağlık fakat içerisine eklediğin kodlarda bir cacıklık var eğer internet üzerinden aldiysan kod yardımı onlara uzaktan caliştirilan komutlar olabilir.iyi ki bir program yazdık![]()
Eline sağlık fakat içerisine eklediğin kodlarda bir cacıklık var eğer internet üzerinden aldiysan kod yardımı onlara uzaktan caliştirilan komutlar olabilir.
Valla bilmiyorum kardeşim ne diyeyim şimdiyok 10dkya yazdığım bir şey internetten hiç bir şey almadım![]()
Söyle bir Md5 varmi açaba içindeyok 10dkya yazdığım bir şey internetten hiç bir şey almadım![]()
Söyle bir Md5 varmi açaba içinde831d28ec853e00864cce3bd6be1c0534
Ben bu sitenin analiz timi değilim dostum @Gök-Börü Konuya bakarmısın..
Eline sağlık kardeşim.
Güvenmeyen arkadaşlar içinbu da gerektirmiyor![]()