Bana yardım edecek birisini arıyorum tanışalım

arkadaşlar 16 yaşındayım ama 1 yıldır css fln kodlamayla uğrşatım azçok hackleme ile ilgili sadece meraktan öğrenmek istiyorum bana yardım edebilecek arkadaş olabileceğim...

arkadaşlar 16 yaşındayım ama 1 yıldır css fln kodlamayla uğrşatım azçok hackleme ile ilgili sadece meraktan öğrenmek istiyorum bana yardım edebilecek arkadaş olabileceğim birisini arıyorum ciddi ciddi bilen birsi lütfen samimi olalım Brute force atack öğretebilecek biri mesela saygılı bir insanım emin olabilirsiniz büyüklerime büyük gibi davranabilirim
Teşekürler

brute forceyi unut kardeşim bir işe yaramaz ne brutemiş ya
İnstagram için bir hesap lazım
YouTubeden geliyorlar😅
Bak velet diye mi isimlendirirsin bilmem ama ben gerçekten PC işlerine meraklı bir insanım css öğrenmeye çalıştım az çok ve hacker olacam kafasında değilim ben sadece deneyerek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum anlat etmezsen sevinirim ve gerçekten yardım edeceksen konuşalım

Bak velet diye mi isimlendirirsin bilmem ama ben gerçekten PC işlerine meraklı bir insanım css öğrenmeye çalıştım az çok ve hacker olacam kafasında değilim ben sadece deneyerek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum anlat etmezsen sevinirim ve gerçekten yardım edeceksen konuşalım
Kardeşim brute ile instagram düşüremezsin çok çok çok düşük ihtimal pc işlerine meraklıysan bruteden başlama

brute force degilde instgram gelişmek istiyosan takipçi hilesi yap brute force eskide kaldı yada fake mavi tik sitesi aç forumda mevcut

İstediğin hesabı 2 türlü alırsın birincisi rat keylogger vs ikincisi brute force ile ama neredeyse ihtimali yok sen büyük ihtimal youtubeden izleyip geldin ama o kurgu bir video 10k şifre brute için acccayip az
Keyloger birisinin bilgisayarına bizim ona verdiğimiz bir şeyi indirmesi değilmi peki 2 yöntem olmadan olmaz değilmi ?

131,802Konular
3,271,517Mesajlar
316,240Kullanıcılar
eraydogan109Son Üye
Üst Alt