gold uye nedir nasil olunur anlatirmisiniz?
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
gold uye nedir nasil olunur anlatirmisiniz?
Gold üye forum içinde özel bir Gold yeri var bunu normal üyeler görmüyor orada sheller ve önemli bilgiler paylaşılıyor Gold üye olmak için @Mectruy veya @Gök-Börü abilerime Özel Mesaj Atabilirsiniz .gold uye nedir nasil olunur anlatirmisiniz?
saolasin hocam sheller silinmesin diye heralde simdi anliyorum mantikli bisey
Bende Çok kapsamlı bilmiyorum @Mectruy abiye sorarsan sorularına cevap bulursunsaolasin hocam sheller silinmesin diye heralde simdi anliyorum mantikli bisey
Sen girebilirsın sanırım ben eskiden rütbe varken girebiliyordum karanlık odaya vip bölümü felan ama şimdi nasıl bilmiyorum
Ayn Girebiliyorum ama Shell lere dokunmuyorumSen girebilirsın sanırım ben eskiden rütbe varken girebiliyordum karanlık odaya vip bölümü felan ama şimdi nasıl bilmiyorum
cok guzel olcak gibi hayirlisi bakalim100 tl yollayan Gold üye oluyor 1 sene boyunca. Yakında forumun yapısı baya değişecek ve tam düzen oturacak Gold bölümü aktifleştirmeye başladık ve bundan sonra birçok shell paylaşımı sadece orada yapılacak , yüzlerce site conmfig mysql bilgisi. Normal açık paylaşımda biliyorsunuz shelleri genelde dışardan gelen sömürgenler alıyor başka siteler adına iş yapıyorlar.
beni evde internet yokAskeri maaşlılar öğrenciler ve malulen sakatlar'a %25 indirim , tabiki bunu resmi bir evrak ile ispatlamanız lazım , veya fakirlik kağıdı alabilirseniz o arkadaşlarada %50 indirim.
koca yürekli kurucumuz .Askeri maaşlılar öğrenciler ve malulen sakatlar'a %25 indirim , tabiki bunu resmi bir evrak ile ispatlamanız lazım , veya fakirlik kağıdı alabilirseniz o arkadaşlarada %50 indirim.
abi koca yürekli kurucumuzun sözünü dinleyip avatr koyun yazı okumaktan bıktm
hah o neymiş la öleAvatar koymayanların default avatarlarını eşşek resmiyle değiştirdim , bundan sonra isteyen eşşek resmiyle dolaşabilir artık sıkıntı kalmadı
tamam ben genede uyarammı?
cevabımı aldımyok isteyen bu avatarla devam edebilir artık.
ben başkan değilim ama mectruy usta avatarı olmayanların resmini eşek resmiyle değiştireceğim dedi.Şaka değil gerçek.neden avatar koyma zorunluluğu var açıklarsan daha iyi olur başkanım
neden avatar koyma zorunluluğu var açıklarsan daha iyi olur başkanım
Tolank1 abi bir özelden shell atmadınBence bronz diye bitane daha bölüm aç parasi olmayanlar ve yararlı paylaşımlar yapanları oraya al 5 konu açanlar gibi hem daha iyi olur