gold uye nedir nasil olunur anlatirmisiniz?

100 tl yollayan Gold üye oluyor 1 sene boyunca. Yakında forumun yapısı baya değişecek ve tam düzen oturacak Gold bölümü aktifleştirmeye başladık ve bundan sonra birçok shell paylaşımı sadece orada yapılacak , yüzlerce site conmfig mysql bilgisi. Normal açık paylaşımda biliyorsunuz shelleri genelde dışardan gelen sömürgenler alıyor başka siteler adına iş yapıyorlar.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Gold üye forum içinde özel bir Gold yeri var bunu normal üyeler görmüyor orada sheller ve önemli bilgiler paylaşılıyor Gold üye olmak için @Mectruy veya @Gök-Börü abilerime Özel Mesaj Atabilirsiniz .
Sen girebilirsın sanırım ben eskiden rütbe varken girebiliyordum karanlık odaya vip bölümü felan ama şimdi nasıl bilmiyorum

100 tl yollayan Gold üye oluyor 1 sene boyunca. Yakında forumun yapısı baya değişecek ve tam düzen oturacak Gold bölümü aktifleştirmeye başladık ve bundan sonra birçok shell paylaşımı sadece orada yapılacak , yüzlerce site conmfig mysql bilgisi. Normal açık paylaşımda biliyorsunuz shelleri genelde dışardan gelen sömürgenler alıyor başka siteler adına iş yapıyorlar.
cok guzel olcak gibi hayirlisi bakalim

Askeri maaşlılar öğrenciler ve malulen sakatlar'a %25 indirim , tabiki bunu resmi bir evrak ile ispatlamanız lazım , veya fakirlik kağıdı alabilirseniz o arkadaşlarada %50 indirim.

Allah razı olsun da forumlarda öyle avatar,imza vs. şeyleri kullanmayı sevmiyorum default olmak sade olmak daha hoş geliyor bana.
bu profil resmi için başka konuda da denk geldim kullanmayanlar kullansın demiştin şimdi yine aynı uyarı ve kullanmayanlar default olarak eşek resmi olunacağını duyunca insan soruyor neden zorla profil koydurtma çabasında diye ayrıca eşek resmi koymak özgürlüğü kısıtlamak değilmi hakaret değil mi. ben derdim muhalif olmak değil sadece fikir beyanıdır yanlışım varsa özür dilerim

132,189Konular
3,276,351Mesajlar
317,077Kullanıcılar
YAGUXZSSon Üye
Üst Alt