Port Açma Ve Dinleme Sorunu İçin Çözüm

Merhaba devrelerim ve komutanlar…. Şaka şaka :D:D:D:D Selamlar SPY ailem. Şimdiki yazımdada sizlere port açma ve dinleme hakkında birkaç bilgi ve öneri sunmak istedim ...

Merhaba devrelerim ve komutanlar…. Şaka şaka :D:D:D:D

Selamlar SPY ailem. Şimdiki yazımdada sizlere port açma ve dinleme hakkında birkaç bilgi ve öneri sunmak istedim .

Öncelikle modem arayüzünden port açmayı anlatmayacağım he illa anlat diye yorum gelirsede eklerim veya başka bir konu açabilirim.Şimdi benim anlatacaklarım modemden poru açtınız ve portu denediniz ve kapalı gözüküyor bu durumda ne yapmanız gerektiğini anlatmaya çalışacağım.

1-) Güvenlik Duvarı

Her şeyden önce işlemlerden önce güvenlik duvarını devre dışı bırakılım. Nasıl yapılacak derseniz.

Windows 10 için resimli göstereceğim Windows 7 de hemen hemen aynı.

G0k4P6.png

ERqAg8.png

nWgNR0.png

OLZzLZ.png

Evet Windows 7 içinde işlemler hemen hemen aynı.

2-) Güvenlik duvarı iletişim protokelliri

Aslında güvenlik duvarını devredışı bıraktıkan sonra bu ayara gerek kalmıyor ama ben yine her yolu göstermek ve denemek için listeye aldım.

İlk aşama olarak üstte verdiğim 3. Resimdeki gelişmiş ayarlara gireceğiz. Durun durun ben yine görsel anlatım yapayım

kWg8WW.png

ZEVzEa.png

Proar9.png
y3lpzL.png

mkzNJR.png

r2VNJ7.png

Ln4Rbo.png

Evet bunu biz gelen kurallar içinde TCP ayarlı yaptık. Şimdi aynı işlemleri tekrar gelen kuralları içinde yapıyoruz ama bu sefer TCP yi değil UDP yi seçiyoruz. Şöyle ;

lWyNOJ.png

Tamam şimdi herşey tamam 2 tane kural oluşturduk tcp ve udp. Şimdi bu 2 işlemin aynısını giden kuralların dada uygulamamız gerekiyor.

qWlNvR.png

Ve işlemler bu kadar. Bundan sonra portu dinleye tekrar deneyin eğer olmassa 3. Seçeneğe devam

3-)Rat İçin Port Dinleme.

RAT için port oluşturmak istiyorsanız yukardakileri denedikten sonra bile olmadıysa darcomet ten port dinletin.

4MkVzG.png

Resimde anlattığım gibi portu yazıp listen dedikten sonra tekrar deneyin bakalım port çalışcakmı.

Sonuna kadar okuyan daha doğrusu resimlere bakan kardeşime ayrı ve tüm SPY ailesine selamlar olsun.:D:D:D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
4-) Müşteri Hizmetleri

Evet Yukarıdaki işlemlerin hepsini denediniz ve yine sonuç yoksa eğer müşteri hizmetlerini arayıp destek almanız gerekicektir. Doğruluğundan tam emin olamadığım bir şey okumuştum btk sabit ip dışında port açmayı engellemiş diye. Ne kadar doğrudur bilemem ama siz yinede bir deneyin.

Bunuda belirtmeden olmaz .

PORT DENEMEK İÇİN LİNK : http://canyouseeme.org

Bunlardan hiç biri olmuyorsa.Modem panelinize girip firewall'ı kapatın.Yine olmuyorsa arkadaşın dediği gibi müşteri hizmetlerini arayın.Yararlı konu eline sağlık.

Merhaba devrelerim ve komutanlar…. Şaka şaka :D:D:D:D

Selamlar SPY ailem. Şimdiki yazımdada sizlere port açma ve dinleme hakkında birkaç bilgi ve öneri sunmak istedim .

Öncelikle modem arayüzünden port açmayı anlatmayacağım he illa anlat diye yorum gelirsede eklerim veya başka bir konu açabilirim.Şimdi benim anlatacaklarım modemden poru açtınız ve portu denediniz ve kapalı gözüküyor bu durumda ne yapmanız gerektiğini anlatmaya çalışacağım.

1-) Güvenlik Duvarı

Her şeyden önce işlemlerden önce güvenlik duvarını devre dışı bırakılım. Nasıl yapılacak derseniz.

Windows 10 için resimli göstereceğim Windows 7 de hemen hemen aynı.

G0k4P6.png

ERqAg8.png

nWgNR0.png

OLZzLZ.png

Evet Windows 7 içinde işlemler hemen hemen aynı.

2-) Güvenlik duvarı iletişim protokelliri

Aslında güvenlik duvarını devredışı bıraktıkan sonra bu ayara gerek kalmıyor ama ben yine her yolu göstermek ve denemek için listeye aldım.

İlk aşama olarak üstte verdiğim 3. Resimdeki gelişmiş ayarlara gireceğiz. Durun durun ben yine görsel anlatım yapayım

kWg8WW.png

ZEVzEa.png

Proar9.png
y3lpzL.png

mkzNJR.png

r2VNJ7.png

Ln4Rbo.png

Evet bunu biz gelen kurallar içinde TCP ayarlı yaptık. Şimdi aynı işlemleri tekrar gelen kuralları içinde yapıyoruz ama bu sefer TCP yi değil UDP yi seçiyoruz. Şöyle ;

lWyNOJ.png

Tamam şimdi herşey tamam 2 tane kural oluşturduk tcp ve udp. Şimdi bu 2 işlemin aynısını giden kuralların dada uygulamamız gerekiyor.

qWlNvR.png

Ve işlemler bu kadar. Bundan sonra portu dinleye tekrar deneyin eğer olmassa 3. Seçeneğe devam

3-)Rat İçin Port Dinleme.

RAT için port oluşturmak istiyorsanız yukardakileri denedikten sonra bile olmadıysa darcomet ten port dinletin.

4MkVzG.png

Resimde anlattığım gibi portu yazıp listen dedikten sonra tekrar deneyin bakalım port çalışcakmı.

Sonuna kadar okuyan daha doğrusu resimlere bakan kardeşime ayrı ve tüm SPY ailesine selamlar olsun.:D:D:D
İyi bir konuya değinmişsin resimlemeler harika olmuş sana mı ait bilmiyorum ama :) Eline sağlık

132,185Konular
3,276,276Mesajlar
317,070Kullanıcılar
MeteakbltSon Üye
Üst Alt