Galiba Sınırlamalar Var

Selamun aleyküm arkadaşlar foruma yeni kaydoldum kategorileri inceliyordum bazılarının kapalı olduğunu gördüm merak ediyorum spyakademi ve private class kategorileri boş mu...

Selamun aleyküm arkadaşlar foruma yeni kaydoldum kategorileri inceliyordum bazılarının kapalı olduğunu gördüm merak ediyorum spyakademi ve private class kategorileri boş mu yoksa bizim mi erişimimiz yok ? Erişimimiz yoksa nasıl olur ? Erişirsek ne bulabiliriz ne bulamayız ? cevaplarsanız teşekkür ederim

Selamun aleyküm arkadaşlar foruma yeni kaydoldum kategorileri inceliyordum bazılarının kapalı olduğunu gördüm merak ediyorum spyakademi ve private class kategorileri boş mu yoksa bizim mi erişimimiz yok ? Erişimimiz yoksa nasıl olur ? Erişirsek ne bulabiliriz ne bulamayız ? cevaplarsanız teşekkür ederim
Master ve üstü ayrıca VİP üyeler erişebiliyor o konulara kardeşim , Vip olmak için (https://spyhackerz.org/forum/threads/neden-konuları-beğenemiyorum-duyuru.10846/)

Rank dediğiniz rütbe sanırım dimi ?
Anladım daha önce crack forumlarında tema paylaşımı yapıyordum tema ağırlıklı gitsem sıkıntı olur mu?
eğitimsetleri kategorisi için level 2 olman yeterli bunun için duyurular kısmından rütbeler güncellendi yazısını okuyabilirsin :) iyi forumlar

eğitimsetleri kategorisi için level 2 olman yeterli bunun için duyurular kısmından rütbeler güncellendi yazısını okuyabilirsin :) iyi forumlar
Yok tabikide olmaz forumda daha önce paylaşılmamış bir tema varsa paylaşım yapabilirsiniz :)
Çok teşekkür ediyorum <3

131,845Konular
3,271,970Mesajlar
316,382Kullanıcılar
guven1938Son Üye
Üst Alt