Sosyal Medya Hack

Selamlar Ben Tious,ben şuan hackerlikte basit düzeydeyim facebook/youtubeda Türkiyeye küfreden çok kişi var ve Hack Timleri bunlara son vermiyor(AYT gibi) Bana özel hayrına...

Selamlar Ben Tious,ben şuan hackerlikte basit düzeydeyim facebook/youtubeda Türkiyeye küfreden çok kişi var ve Hack Timleri bunlara son vermiyor(AYT gibi)

Bana özel hayrına Facebook Ve Youtube Hesap Hackleme öğretebilecek varmı? (Youtube olmasada Facebook olabilir) Şimdiden teşekkürler SPYHACKERZ Ailesi

Yardımcı olana Psd'fotoğraf yapılır.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yardım edecekmisin onu soruyorum? Vede hack timleri bunlara son vermiyorum dedim vede En büyük Timlerden biride AYT olduğu için onu örnek verdim

Yardım edecekmisin onu soruyorum? Vede hack timleri bunlara son vermiyorum dedim vede En büyük Timlerden biride AYT olduğu için onu örnek verdim
en buyuk tim ayt mi sesli güldüm sayica cok olabilirler ama %99 bos adam ve cocuklarla dolu bi forum baska bisey deil ha sosyal medya hesabi hacklemek istiyosan fake script yedir sm cekip tamamdir

Ayt mi ahahahahahah gecen ayt denim diye facesinde hava atiyodu cocuk bana kufretti ddos saldirisi yapcam dedi whatsappdanda konusuyoduk bizim gruba gelmisdi.
Neyse gerizekaiyla kavga ettik gitti cocuk facesinde islemleri baslatcaz falan yazmis bise yapmicakdim bakdim numaramikoymuş.
Bot hesap dan sikayet ettim yeni face acmis ordan yaziyor onuda kapicam.cocugun tipine bakdm 12 yaşında facebook grubu kurmuşlar ordan mesajlasiyorlar ahakakqjbqajajabahsjajs bana ayt demeyin

132,183Konular
3,276,244Mesajlar
317,064Kullanıcılar
hacker12_34Son Üye
Üst Alt