darkneet.com hacked!

siz bizi nerden bulucaksiniz da guldurme beni bu arada ayt den alinti kelime kullandin farkindaysan
yapacaklarinizi anlatiyim
ip adresimi admin panelden alicaksiniz ip belcikada bir noktayi gostericek sonra ip hacklmeyi deniceksiniz ve ve ve hackliyemiceksiniz sonra bir kosede aglicaksiniz
kendi forumunla karıştırdın kanka :D

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
biz napariz diye merak ediyorsaniz acik uretir o acikalr site hackleriz sm cekerek degil artik ders bitti hadi cocuklar annelerinize

kardesler son sozum bu gercek website hack exploit ler ve website amaci olmayan seyleri deneyerek mesela html kodunda upload zone var fakat upload.php doasyasi silinmis siz o kodlari ozel kendiniz kodladiginizi programlar la o upload zone kendiniz tekrar yarartirsiniz ve kendiniz istediginiz uzanti kabul eden sekilde upload.php ayarlarsiniz sonra shell upload edernizi bu lamer olmayanlarin kullandigi yontemlerden biri insallah hack nedir size birazcik ogretim yonticinizede yaziklar olsun kac saatir ortada yok ve bu tim emin olun saygili olsa simdi cok gelismsti

kardesler son sozum bu gercek website hack exploit ler ve website amaci olmayan seyleri deneyerek mesela html kodunda upload zone var fakat upload.php doasyasi silinmis siz o kodlari ozel kendiniz kodladiginizi programlar la o upload zone kendiniz tekrar yarartirsiniz ve kendiniz istediginiz uzanti kabul eden sekilde upload.php ayarlarsiniz sonra shell upload edernizi bu lamer olmayanlarin kullandigi yontemlerden biri insallah hack nedir size birazcik ogretim yonticinizede yaziklar olsun kac saatir ortada yok ve bu tim emin olun saygili olsa simdi cok gelismsti
Okumaya üşendim biri özet kessin.

Hack nedir biliyomusun jnsanlarin özellikle senin gibi anası kaşar olanların amina incir ağacı dikmektir

Tamam kardeşim heykirsin tamam aferim sana deep web çoçuusun anladık.Gına geldi eşşeklerden bi sikdirin gidin yeter aq

çocuğun bütün psikolojisi bozulmuş keşke dizine index bassaydın alparslan :D index'i de kaldıramıyor çocuklar :D

132,229Konular
3,276,941Mesajlar
317,159Kullanıcılar
angel123Son Üye
Üst Alt