intikam geçikir ama yaşlanmaz
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
aasadasadadasadasadintikam geçikir ama yaşlanmaz
hahahah +1intikam geçikir ama yaşlanmaz
siz bizi nerden bulucaksiniz da guldurme beni bu arada ayt den alinti kelime kullandin farkindaysanintikam geçikir ama yaşlanmaz
kendi forumunla karıştırdın kankasiz bizi nerden bulucaksiniz da guldurme beni bu arada ayt den alinti kelime kullandin farkindaysan
yapacaklarinizi anlatiyim
ip adresimi admin panelden alicaksiniz ip belcikada bir noktayi gostericek sonra ip hacklmeyi deniceksiniz ve ve ve hackliyemiceksiniz sonra bir kosede aglicaksiniz
Beyler uyku saati geldi rahat bırakın.biz napariz diye merak ediyorsaniz acik uretir o acikalr site hackleriz sm cekerek degil artik ders bitti hadi cocuklar annelerinize
knk diş fırçanı at biraz kabus görsün.Beyler uyku saati geldi rahat bırakın.![]()
hiç bir sistem güvenli değildir bekle hackleriz knk
Shop lar +18 buna bir motorla dış fırçası lazımknk diş fırçanı at biraz kabus görsün.
Okumaya üşendim biri özet kessin.kardesler son sozum bu gercek website hack exploit ler ve website amaci olmayan seyleri deneyerek mesela html kodunda upload zone var fakat upload.php doasyasi silinmis siz o kodlari ozel kendiniz kodladiginizi programlar la o upload zone kendiniz tekrar yarartirsiniz ve kendiniz istediginiz uzanti kabul eden sekilde upload.php ayarlarsiniz sonra shell upload edernizi bu lamer olmayanlarin kullandigi yontemlerden biri insallah hack nedir size birazcik ogretim yonticinizede yaziklar olsun kac saatir ortada yok ve bu tim emin olun saygili olsa simdi cok gelismsti
Hack nedir biliyomusun jnsanlarin özellikle senin gibi anası kaşar olanların amina incir ağacı dikmektirkardesler son sozum bu gercek website hack exploit ler ve website amaci olmayan seyleri deneyerek mesela html kodunda upload zone var fakat upload.php doasyasi silinmis siz o kodlari ozel kendiniz kodladiginizi programlar la o upload zone kendiniz tekrar yarartirsiniz ve kendiniz istediginiz uzanti kabul eden sekilde upload.php ayarlarsiniz sonra shell upload edernizi bu lamer olmayanlarin kullandigi yontemlerden biri insallah hack nedir size birazcik ogretim yonticinizede yaziklar olsun kac saatir ortada yok ve bu tim emin olun saygili olsa simdi cok gelismsti
su ataturkun resmini kulalniyorsun ya hic yakistramadim sana ataturku seven turklere karsi oldugunu ilk senden gordum iyiki bir deep web disina ciktim sanalda ne tur pislikler var ogreniyorumOkumaya üşendim biri özet kessin.
Dağılın.Hack nedir biliyomusun jnsanlarin özellikle senin gibi anası kaşar olanların amina incir ağacı dikmektir
Üyeler korkmayın Havlayan KÖPEK istirmazsu ataturkun resmini kulalniyorsun ya hic yakistramadim sana ataturku seven turklere karsi oldugunu ilk senden gordum iyiki bir deep web disina ciktim sanalda ne tur pislikler var ogreniyorum
Ne diyon amk veledi bi bok anlamadım?su ataturkun resmini kulalniyorsun ya hic yakistramadim sana ataturku seven turklere karsi oldugunu ilk senden gordum iyiki bir deep web disina ciktim sanalda ne tur pislikler var ogreniyorum
senin icin ozel siteyi 1 hafta daha acik birakicam hacklemezsen adam degilsin forum a gelecek olursak forum yazilimi buyuk bir kismi tarafimizca yapilmistir yani hackleme sansin sifir bekleiyorum hadi goruyum senihiç bir sistem güvenli değildir bekle hackleriz knk
sikdir ordan mybb amk buda iyiki son söz söyledi :dsenin icin ozel siteyi 1 hafta daha acik birakicam hacklemezsen adam degilsin forum a gelecek olursak forum yazilimi buyuk bir kismi tarafimizca yapilmistir yani hackleme sansin sifir bekleiyorum hadi goruyum seni
Dıbırı kaşınıyormuş alparslan gelsede azcık itelese diyorOkumaya üşendim biri özet kessin.
Olum ben ayyıldız kektimde tegmendim alayinizi keklerimsenin icin ozel siteyi 1 hafta daha acik birakicam hacklemezsen adam degilsin forum a gelecek olursak forum yazilimi buyuk bir kismi tarafimizca yapilmistir yani hackleme sansin sifir bekleiyorum hadi goruyum seni