darkneet.com hacked!

senin icin ozel siteyi 1 hafta daha acik birakicam hacklemezsen adam degilsin forum a gelecek olursak forum yazilimi buyuk bir kismi tarafimizca yapilmistir yani hackleme sansin sifir bekleiyorum hadi goruyum seni
Kabusun abi sen site açınca yaz buraya ben sizin security i sağlayacağım kimse hackleyemeyecek

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
bizim yakinda tandigimiz site security uzmani var ve turk hack aleminde ilk kendi yazilimi olan hack sitemiz olucak yazilim dair bize ait yani sizin gibi xenforo kullanmicaz ve sen bi ozele gel ozel bir konu var

Yiğenim sitenizi hacklemek için illa script'te açık olması gerekmir alparslanın yaptığı gibi Sm çekilir, sunucunuzdaki diğer açığı olan site omuzlanır
domain hack yapılabilir anlatabildim mi ?

Yiğenim sitenizi hacklemek için illa script'te açık olması gerekmir alparslanın yaptığı gibi Sm çekilir, sunucunuzdaki diğer açığı olan site omuzlanır
bak hicbir sistem guvenli degildir vds sunucu alicaz eger sitemiz kullanilirsa ama kimse kullanmadigi icin sitemize bosuna acmaya gerek duymadik vds ne oldugunu insallah biliyorsundur

ve kendi yazilim nedir biliyormusun sen sadece guvenlik icin degil kendi yazilimiz olunca sadece bizim icin degil butun turkiye icin iyi bisey olucak

Eline sağlık dostum bu ne bulgur ne lahana turşusu adamı yapmişsınız cacik :) ayiptir yaw :D sieryildiz.cf dedi adam :) u bide bu yarişmaya katilmiştir. Katildiysan formatla da pc ni izlenme :)

132,228Konular
3,276,923Mesajlar
317,158Kullanıcılar
dfdsfSon Üye
Üst Alt