2017 SpyHackerz Yeni İntro Vol.1 CeKu Fakıyla

Selamun Aleyküm beyler uzun zamandır fırsatım olmadı bu gün boşluğa denk getirip yaptım, İşlemci i3 ve ram 4gb olduğu için kısa bir video oldu, render olayı çok sıkıntılı...

Selamun Aleyküm beyler uzun zamandır fırsatım olmadı bu gün boşluğa denk getirip yaptım, İşlemci i3 ve ram 4gb olduğu için kısa bir video oldu, render olayı çok sıkıntılı anlıyacağınız neyse video altta yorum yapmayı ve like atmayı unutmayın :)

Ve Videoyu Lütfen 1080p izleyin

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Eğer template ise pek emek harcanmadığı için bir şey diyemem ama kendin yaptı isen eline sağlık gayet güzel olmuş :)

Eğer template ise pek emek harcanmadığı için bir şey diyemem ama kendin yaptı isen eline sağlık gayet güzel olmuş :)
Kardeşim sana şöyle anlatayım programın ve genel mantığı aklında bi kurgu yapıyorsun ve bar, kabuk videoları olan siteler veya youtub a gir loading bar yazıp aratıyorsun ordan güzel bir loading bar seçip onun ustune programda text ve efektler uyguluyorsun efektler zaten pack şeklınde oluyor ve arka plana ses eklemen gerekiyor bunlarda internette arayıp buluyorsun yani parça parça bir araya getirerek kurgu yapmaya çalısıyorsun önemli olan geçişleri ve kurguyu düzgün sağlayabilmek görüldüğü gibi ben geçişleri tam oturtamadım

ses efekti pack atıyım buraya belki google indexler: Link

Kardeşim sana şöyle anlatayım programın ve genel mantığı aklında bi kurgu yapıyorsun ve bar, kabuk videoları olan siteler veya youtub a gir loading bar yazıp aratıyorsun ordan güzel bir loading bar seçip onun ustune programda text ve efektler uyguluyorsun efektler zaten pack şeklınde oluyor ve arka plana ses eklemen gerekiyor bunlarda internette arayıp buluyorsun yani parça parça bir araya getirerek kurgu yapmaya çalısıyorsun önemli olan geçişleri ve kurguyu düzgün sağlayabilmek görüldüğü gibi ben geçişleri tam oturtamadım

ses efekti pack atıyım buraya belki google indexler: Link
3,5 sene Sony Vegas Pro 2 senede After Effects kullandım programlar hakkımda bilgim var dostum :) Eline sağlık.

132,191Konular
3,276,402Mesajlar
317,090Kullanıcılar
k6tana2Son Üye
Üst Alt