Merhabalar, yeniyim ve öğrenmeye çok meraklıyım, burada öğrenmem gereken şok şey var
Hoşgeldin Forum Kurallarını OkuyabilirsinMerhabalar, yeniyim ve öğrenmeye çok meraklıyım, burada öğrenmem gereken şok şey var
Hoşbuldukhoşgeldin
Hoşbulduk Komutanım hemen okuyacağımHoşgeldin Forum Kurallarını Okuyabilirsin
Lütfen Bana Komutanım Gibi Şeyler Söylemezsen Memnun OlurumHoşbulduk Komutanım hemen okuyacağım
Burda Hitap Şekli Kanka, Kardeşim, Hocam Vs.Lütfen Bana Komutanım Gibi Şeyler Söylemezsen Memnun Olurum![]()
yeniyim kusura bakmayın hocam, zamanla öğreneceğimBurda Hitap Şekli Kanka, Kardeşim, Hocam Vs.![]()
Bu Kural Değil Fakat Ortam Sıcaklığı Buna Bağlı Abi Vs Kullanabilirsin Komutanım Kelimesi Çok Soğuk Kalıyoryeniyim kusura bakmayın hocam, zamanla öğreneceğim
Samimi Ol Yaniyeniyim kusura bakmayın hocam, zamanla öğreneceğim
Hoşgeldin AramızaMerhabalar, yeniyim ve öğrenmeye çok meraklıyım, burada öğrenmem gereken şok şey var

Anladım, teşekkür ederimSamimi Ol Yani
Hoşbulduk hocamHoşgeldin Aramıza![]()
hoşgeldin forumda iyi vakit geçirmen dileğiyleMerhabalar, yeniyim ve öğrenmeye çok meraklıyım, burada öğrenmem gereken şok şey var
hoşgeldin kardeşimMerhabalar, yeniyim ve öğrenmeye çok meraklıyım, burada öğrenmem gereken şok şey var