spyhackerz 15 yaşındaki velet moderatör ifşa

evet bana boş boş laf yapıp kardeşim kanka dediğim anda bile atarlanıp kendini bir göt sanan adamdan bahsediyorum bundan sonrası yemin ederim sikimde değil mod olduk diye götü...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
evet bana boş boş laf yapıp kardeşim kanka dediğim anda bile atarlanıp kendini bir göt sanan adamdan bahsediyorum bundan sonrası yemin ederim sikimde değil mod olduk diye götü kalkmış profilimden pp mi kaldırıp profilime ben bir orospuyum yazmış buna hakki varsa söyleyin ha ben böyle konu açmamın sebebi önce o kaşındı msjler bile duruyor ss atabilirim küfürlü msj attı bnden 5 yaş küçük çoçuk ben kardeşim knkm dedim bana yarram diyor he o haklıysa eyvallah atın banımı ama bu şekilde hareket edermez düncük bedel abinin gözünde ayniydik adamın gözüne girip burda boş yapıyor :D sana burdan sesleniyorum ben

ADAMLIĞIN KİTABİNI YAZMIŞSIN AMA KALEMİN PEMBE

kardeşim knk dediğim insanın zerre kadar gözümde yeri yok

Hangi Şerefsiz İse Forumda Bulundurmamali 3 Moderatör Var Hangisi Acaba berbatt::mad:
akı b3y isimli moderatör yaşını başını üslübünü bilmiyor böyle güzel eğlence li mekanda yetkili olmuş kafasına göre davranıyor
Bu formda bir gün kavgasız geçsin dişimi kırcam aq
kardeşim ben adam gibi konuştum adam gibi cevap vericek kardeşim kanka diye itbar ediyon bana küfür ediyor buraya gelip yetkim varmış diye böyle şeyleri yapaman yetki onun için verilmedi :)

@itskemalyzzle Sizleri kaç defa uyardık duyuru yaptık böyle saçma sapan konular taşımayın foruma diye. Yok moderator ifşaymış yok neymiş burası iyice çocuk parkına döndü. İyi ki banlama yetkim yok yoksa banlarım böyle yapanları affetmem. Arkadaşım birinden bir şikayetiniz varsa foruma konu açmak yerine neden bizimle iletişime geçmiyorsun kaç kere diyeceğiz bunu size adam olan bir kere'de anlar demi yapmayın artık biraz olgunlaşın sizinle kaynatıyoruz ediyoruz her paylaşımınıza yorum yapmaya çalışıyoruz arkadaşların isteği artsın diye ama siz böyle konular açarak bizlerin gözünden düşüyorsunuz. Yaptığımız duyuruları dikkatli ve tane tane okuyunuz lütfen !

Konu kilit , çöp kutusuna taşınmıştır.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,681Konular
3,270,283Mesajlar
315,740Kullanıcılar
jimaSon Üye
Üst Alt