İmhatimi Hakkında Önemli !

İmhatiminin databasesi paylaşılmış güncel denedim bi kaç üyelige giriyor tüm üyeler var kim çekti bunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İmhatiminin databasesi paylaşılmış güncel denedim bi kaç üyelige giriyor tüm üyeler var kim çekti bunu

O db 1.5k üyeli fark ettiysen, istersen tekrar bak fakat imt şuan 5k üyeye sahip. Bu nedenle o db baya eski. Şifrelerini değiştirmeyen kullanıcılara giriliyor.

O db 1.5k üyeli fark ettiysen, istersen tekrar bak fakat imt şuan 5k üyeye sahip. Bu nedenle o db baya eski. Şifrelerini değiştirmeyen kullanıcılara giriliyor.
Metin Ben 1 Yıl önceden biliyordum zaten arkadaş çektiği gün bana göstermişti o gün çeken Adbes şimdide çeker her üye olduğu zaman mı çekmesi lazım ? cem şimdi banada ban atar :D

Metin Ben 1 Yıl önceden biliyordum zaten arkadaş çektiği gün bana göstermişti o gün çeken Adbes şimdide çeker her üye olduğu zaman mı çekmesi lazım ? cem şimdi banada ban atar :D
sen bi kes aq
N1OQ4k.png

Kardesim rico eski dostimdur.kasarlik yapip adami vurmaya calismadiniz defilmi
e bide adbes le watsaptan konusuyoruz Hayalet ordusu.com normal yazınca cem banlamıs sıtenın ısmını yanı ben gorduklerımı dıorum bıraz bekle cem ınm yanlıslıkla hack sow konularını sıldım dedıgını adamın konuları sılerkenkı vıdeoyu atayım ıstersen 4hmet bunları yapan adam benım 1 2 yıldır arkasım eskılerde takılanlar bılır adbes le nasıl dost oldgumuzu bekle o vıdeoyu atıcam

Son düzenleme:
Telefon kaşarlığı yapmayın a.q
yalanıp yalnıp sonra atıp tutuyorsunuz

Bende sımdı gordum ve ek olarak spy'ın konularının silinmesi sanırım aynı olayda gerçekleştirildi
Bkz : Hayale tordusu com

Adbes lameri datayi cekekebilir mi sence :D babanın çektiği data bu pastebinde gormus paylasmis:D Baba oraya yuklemisti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,697Konular
3,270,420Mesajlar
315,918Kullanıcılar
Andrew3162Son Üye
Üst Alt