Beyler Spy'a yakışıyor mu ?

Öncelikle Selamun Aleyküm, bayadır sadece seyirci modundaydım fakat gerçekten bu tür yorumlar fazlalaştı ve can sıkıcı hale geldi. Bu ayyıldık tim'liler ve diğer düşmanların...

Öncelikle Selamun Aleyküm, bayadır sadece seyirci modundaydım fakat gerçekten bu tür yorumlar fazlalaştı ve can sıkıcı hale geldi. Bu ayyıldık tim'liler ve diğer düşmanların alıp veremediği nedir çözemedim. Beyler, burada herkes farklı bir alanda profesyonel. Birimiz sistemlerde. Diğerimiz sisteme girmede. Diğerimiz siteyi geçmede, diğerimiz indexte. Herkesin bir rolü var fakat biz oturup bunların bizi eleştirmesini mi izleyeceğiz? Yapmayın be beyler, biz bu değiliz. Toplanın.

zB0vWg.png

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
türkiye savaşçisi adından anlayabilirsin biz onlar gibi gomutanım momutanım demiyoruz velet topluluğu ile havalanmıyoruz ne mallar ya allah çarpsın spydeki admin kurucu hiç bir yerde yok üyelere yorum atıyor sorusuna cevap veriyor yarıdımcı oluyor adamlar egolu değil, git başka forumdaki veletler ordusuna verilmiiş askeri rütbe ile albayina msj at uğarşmıyor

bu forum 2006 da kuruldu efsaneydi ve efsane devam ediyor bunu spyhackerzd uşmanları okuyorsa sesleniyorum burda küfür yasağı yokmuş diye gelip her yere yayamazlar hakları yok hadleri yok

Kardeş burada küfür yasağı yok derken? Bazı konularda sadece küfür ediliyor ve o da adamın sinirine bağlı olan bir durum. Bir kere edilir, eğer o post troll amaçlıysa herkes edebilir. Aralarındaki şakadır. Buna 3. Hiçbir kişi karışamaz

Kardeş burada küfür yasağı yok derken? Bazı konularda sadece küfür ediliyor ve o da adamın sinirine bağlı olan bir durum. Bir kere edilir, eğer o post troll amaçlıysa herkes edebilir. Aralarındaki şakadır. Buna 3. Hiçbir kişi karışamaz
yanlış anladın yani öyle yasak olsa olmasa onları ilgilendirmez anlamında yorum yaptım

Veletler işte havlıyor gerçi şu aralar pek te haksız değiller moruk adam feysbuk kapattım diye hackshowda paylaşıyor :D Sonra bunu gören veletlerde formun genelini lamer ilan ediyor..

3 Feysbuk AyT ProFil OlAnLar KapATıLDı!
Zone linki alamadım beyler ama, hizliresimden kanıtım var. Allah için hack

Bu çocuklara uğrarsan içler acısı ki, medyada boy boy haber yaparlar.

O Haberleri yapacak olan medyalarıda basarız.. beni aktif moda geçirmesinler(Göndermeyide yapalım buradan) bu aralar harbiden baya sinirlerimi bozuyor bunlar videolarını anasayfada çok fazla görür oldum nerde bir olay var hemen video çekip tehdit ediyorlar , özellikle o ishak tellioğlumu ne onun anasını sikesim geliyor beyin yaşı 15

hea sen yaptıysan noproblem boeyy köpeğin olsun hepsi :mad:

Gülmekten karnıma ağrı giriyor bu tht ve ayt lamerlerini görünce ya. :D

Çoğu sözde HEKIRLAR;

5e06f7aff016ce3a28c91dec3ec33b81.jpg

O Haberleri yapacak olan medyalarıda basarız.. beni aktif moda geçirmesinler(Göndermeyide yapalım buradan) bu aralar harbiden baya sinirlerimi bozuyor bunlar videolarını anasayfada çok fazla görür oldum nerde bir olay var hemen video çekip tehdit ediyorlar , özellikle o ishak tellioğlumu ne onun anasını sikesim geliyor beyin yaşı 15

Ya bunlar video çekiyor, sonra fake mail yolluyorlar yiyor veya tehditle alıyor hesabı sonra vah vah vah hackledik işte

Flood atacaklarmış, ATTIRMAM ! :D Kafayı takmayın bunlara kedi ulaşamadığı cigere mındar dermiş götünde kıl yoktur bunu söyleyen çocukların velet daha abisinin onlar. Onlar abi site nasıl hacklenir diye soran çocuklar öyle sanaldan delikanlılık yapıyorlar macera arıyorlar bizim götteki kıl pişmaniye olmuş görseler akıllarını kaybederler :D Fazla kasmayın cevap er yada geç gelir hiç ummadıkları anda bineriz tepelerine rahat olun böyle düşman yapa yapa daha da büyüyeceğiz aslında bize faydaları var ama bunu bilmiyorlar abisi kızma sen onlara :)

Son düzenleme:
Flood atacaklarmış, ATTIRMAM ! :D Kafayı takmayın bunlara kedi ulaşamadığı cigere mındar dermiş götünde kıl yoktur bunu söyleyen çocukların velet daha abisinin onlar. Onlar abi site nasıl hacklenir diye soran çocuklar öyle sanaldan delikanlılık yapıyorlar macera arıyorlar bizim götteki kıl pişmaniye olmuş görseler akıllarını kaybederler :D Fazla kasmayın cevap er yada geç gelir hiç ummadıkları anda bineriz tepelerine rahat olun böyle düşman yapa yapa daha da büyüyeceğiz aslında bize faydaları var ama bunu bilmiyorlar abisi kızma sen onlara :)
Reel de yakalasan abi yapma etme çekerler. Ama klavye başına gelince asarım keserim :D

Öncelikle Selamun Aleyküm, bayadır sadece seyirci modundaydım fakat gerçekten bu tür yorumlar fazlalaştı ve can sıkıcı hale geldi. Bu ayyıldık tim'liler ve diğer düşmanların alıp veremediği nedir çözemedim. Beyler, burada herkes farklı bir alanda profesyonel. Birimiz sistemlerde. Diğerimiz sisteme girmede. Diğerimiz siteyi geçmede, diğerimiz indexte. Herkesin bir rolü var fakat biz oturup bunların bizi eleştirmesini mi izleyeceğiz? Yapmayın be beyler, biz bu değiliz. Toplanın.

zB0vWg.png
üzülme dostum artık chatte sadece medyacılar var

133,086Konular
3,280,872Mesajlar
318,567Kullanıcılar
Üst Alt