.

.

w0rms.com tüm sheller logludur , logsuz shell sadece spyhackerzde yayınlanır, ben zaten o siteyi spydaki arkadaşlarımız indirsin diye yayınlamadım , piyasadaki boş beleş insanlar indirsin diye yayında orası. yoksa spyhackerz.com forumlarında asla loglu shell paylaştığımız görülmemiştir ve fark ettiyseniz hiçbirzaman bana ait olan w0rms.com un reklamını bu forumda yapmadım imkanım olmasına rağmen :) emin olunki bu sitede bulunan herkes benim için değerli.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
w0rms.com tüm sheller logludur , logsuz shell sadece spyhackerzde yayınlanır, ben zaten o siteyi spydaki arkadaşlarımız indirsin diye yayınlamadım , piyasadaki boş beleş insanlar indirsin diye yayında orası. yoksa spyhackerz.com forumlarında asla loglu shell paylaştığımız görülmemiştir ve fark ettiyseniz hiçbirzaman bana ait olan w0rms.com un reklamını bu forumda yapmadım imkanım olmasına rağmen :) emin olunki bu sitede bulunan herkes benim için değerli.
Abi senin bi swye up ettiğin 2013.php adlı shelli aldım log varsa benim sitelere dokunma backlink yapcam :D sjkfsjkf

Log olmasinmi adam ne kazanicak bu işten salakmi gidip sunucu ve domain alip bide shelleri decode edip yayinlicak. Log hackerin ekmek kapisidir

biz de bosunami ugrasiyoruz ki shell upload edelim sonra da birisi gelsin o logdan yararlansin ben Mec abiye saygim var ama bizim de ugraslarimiz bosuna gitmesin

tesekkurler Mec abi anladim kusura bakma

132,196Konular
3,276,488Mesajlar
317,097Kullanıcılar
akreixSon Üye
Üst Alt