dorklarla topladigim sql acigi olabilecek siteleri txt olarak kaydettim ama tek tek taramak çok zor olur soyle topluca sql tariyan bir tool var mi?
yani attigimda sadece sql olanlari gosterecek oyle mi?Jsql toolunu aç kullanılabilecek modlat var en sağa kaydır türkçe zaten toplu sql yazıyo ona bas at dosyayı içine
Aynen öyle açıkları gösterecek istediğin siyenin dbs çekyani attigimda sadece sql olanlari gosterecek oyle mi?
havij gibi bir şey mi bu ben sadece acigi olanlari soylemesini istiyorum baska bisi yapmasinAynen öyle açıkları gösterecek istediğin siyenin dbs çek
Havij değil sen yapıştırıyon txtyi o açık olanları sana sql inj yaparak veriyohavij gibi bir şey mi bu ben sadece acigi olanlari soylemesini istiyorum baska bisi yapmasin
iste yaparak vermesin sadece olanlari gostersin diorumHavij değil sen yapıştırıyon txtyi o açık olanları sana sql inj yaparak veriyo
Niyeiste yaparak vermesin sadece olanlari gostersin diorum
bosver sen sadece soruma cevap verir msn
Dostum sen sql açığı soegulamak mı istiyosun yoksa buldunmu açık olanlarıbosver sen sadece soruma cevap verir msn
O özellikte vardır zaten hatta bide sqlliye browser vat onda bakbi sana önerim sql dorkunu kenddin yaz bide sqlde bıtakma xss lfı rfı öğrenDostum sen sql açığı soegulamak mı istiyosun yoksa buldunmu açık olanları