Selamlar, Uzun zaman oldu, burada kimler var bilmiyorum ama eskiler tanır. İmhatimi'ne baktım ancak aktif kitle burada sanırım. Belki de 10 yıl olmuştur yeni bir foruma kayıt...
a.s hgSelamlar,
Uzun zaman oldu, burada kimler var bilmiyorum ama eskiler tanır. İmhatimi'ne baktım ancak aktif kitle burada sanırım.
Belki de 10 yıl olmuştur yeni bir foruma kayıt olmayalı, bakalım piyasa ne durumda.
hoşgeldinSelamlar,
Uzun zaman oldu, burada kimler var bilmiyorum ama eskiler tanır. İmhatimi'ne baktım ancak aktif kitle burada sanırım.
Belki de 10 yıl olmuştur yeni bir foruma kayıt olmayalı, bakalım piyasa ne durumda.
Aleykum Selam Hos geldinSelamlar,
Henüz bizim dönemden kimseyi göremedim zaten.Ya sen baya eskilerdensin nikinin yazım şekli zaten sana has, hoşgeldin.

Henüz bizim dönemden kimseyi göremedim zaten.![]()
Henüz bizim dönemden kimseyi göremedim zaten.![]()

Küçük bir CV paylaşımı yapalım.Hoşgeldin kardeşim ismini hatırlar gibiyim çok zaman geçti![]()

ahh oo eski zamanlarEskiden iyiydi herşey![]()

Mec benim imhatimi'ndeki üyelik neden hala yönetici onayı bekliyor? Hiçbir şey yapamıyorum.burada zaten hiç bulamazsın imt de pek faal olmasalarda eskilerden tek tük belki orada takılıyorlar.