İnstagram Hesap Kapanması/////

Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben ProSkyTR. Dün akşam instagram hesabım kural ihlali yüzünden kapatıldı. Halbusem ki hesabımda Ne beğeni hilesi ne takipçi hilesi ne de bot...

Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben ProSkyTR. Dün akşam instagram hesabım kural ihlali yüzünden kapatıldı. Halbusem ki hesabımda Ne beğeni hilesi ne takipçi hilesi ne de bot vardı. Tak durduk yere kapandı. Nasıl açabiliriz yardımınız esirgemeyin , acayip canımı sıktı :/

Şerefsiz instagram Benimde Hesabimi Kapattı Tabikide Açma Yolu Var Ölü Formunu Araştır Yolla Veya Benim Arkadaş var Kullanıcı Adını Söyle Yardımcı Olurum ;)

Şerefsiz instagram Benimde Hesabimi Kapattı Tabikide Açma Yolu Var Ölü Formunu Araştır Yolla Veya Benim Arkadaş var Kullanıcı Adını Söyle Yardımcı Olurum ;)
Özelden yazıyorum dostum
[email protected] mail adresinden iletişim kurabilirsin tabi ingilizcen iyi olmalı ve kanıtlarla derdini iyi anlatmalısın
İngilizcede sıkıntı Yok çok teşekkür ederim deniyorum hemen. Ne şekilde yazayım?

Herhangi bir kural ihlalinde bulunmadığını anlat ve kapatılmasının doğru olmadığınız incelediklerinde bunu anlayacaklarını uygun dille söyle inceler açarlar inşallah .

Herhangi bir kural ihlalinde bulunmadığını anlat ve kapatılmasının doğru olmadığınız incelediklerinde bunu anlayacaklarını uygun dille söyle inceler açarlar inşallah .
Cevap geldi kardeşim. Nasıl yapacağız ne edeceğiz şimdi Bi akıl verseniz
Gelen cevap :

Your account has been disabled for not following the Instagram Community Guidelines, and we won't be able to reactivate it. We disable accounts that post content that is sexually suggestive or contains nudity.

We understand that people have different ideas about what’s okay to share on Instagram, but to keep Instagram safe, we require everyone to follow our guidelines.

Read the Instagram Community Guidelines to learn more:

https://help.instagram.com/477434105621119/

Thanks,

The Instagram Team

131,864Konular
3,272,116Mesajlar
316,422Kullanıcılar
hundredtucoSon Üye
Üst Alt