merhaba arkadaşlar bir web sitesi kurmak istiyorum yapabilen veya anlatabilecek arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim
merhaba arkadaşlar bir web sitesi kurmak istiyorum yapabilen veya anlatabilecek arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim
Web sitesi kurarız da nasıl birşey istiyorsunmerhaba arkadaşlar bir web sitesi kurmak istiyorum yapabilen veya anlatabilecek arkadaşlar mesaj atarsa sevinirim
teşekkür ederim kusura bakmayınbaşlığın tüm harfleri büyük harf ile yazılamaz yasak, sadece baş harfleri büyük olabilir ve konunun açıldığı kategori yanlış, bu tür konuları yardım kategorisinde açmalısın, düzenledim.
iyi forumlar...
yani emin deilim para kazandırması lazım mesela film ve oyun torrentleri olan bi site aynı zamanda bi kaç oyun haberi de olurWeb sitesi kurarız da nasıl birşey istiyorsun
ne kadar diyosun bu fikrimeÜcret ile kurulur tabi
oyunları nasıl atacağım ve siteyi bana hangi şekilde atacaksın sen mi yazacaksın35 TL kurarım ama oyunları felan sen eklersin okey okey sen insta cihansvlgn
Panelini vericem sitenin sana sen hallediceksin oyunları felan okeyoyunları nasıl atacağım ve siteyi bana hangi şekilde atacaksın sen mi yazacaksın
sence para kazandırır mı bide nerden kuracksın siteyiPanelini vericem sitenin sana sen hallediceksin oyunları felan okey
Siteyi host üzerine kurucam bana göre sana bir phishing sitesi kuralım ? Instagram telif felan yhanisence para kazandırır mı bide nerden kuracksın siteyi
Hlinstagram hesap calican yhani eğer daha fazla bilgi almak istiyorsan yaznasıl yani