kardeşim benmi sana racon kesiyorum aytı nerden çıkardın? sen bana racon kesiyon neyse kapatalım konuyuYa gözünü seveyim kardeşim git işine aytden gelen adamlar burda bize racon kesiyor
kardeşim benmi sana racon kesiyorum aytı nerden çıkardın? sen bana racon kesiyon neyse kapatalım konuyuYa gözünü seveyim kardeşim git işine aytden gelen adamlar burda bize racon kesiyor
Alınacak kişilere şaka yapma görüyorsun alınıyorlar.Bakmadım say bu ne : D
Adam sana şaka yapmış sen ise ciddiye almışsın uzatmaya gerek yok. Milletle'de laf dalaşına girme.Herkes Yararlı Diyor Bakmadiysan Ne işin Var Burda Sg Başka Konuya
Burada kimin gidip kimin gitmeyeceğini yönetim belirler, gidene'de dur demeyiz zaten. Sen kimseye defol git diyemezsin çünkü sen hiçbirşeysinO zaman defolup gidersin AKIBEY boyle isim değiştirerek olmuyo bu işler anladın umarım![]()
Azına SağlıkAlınacak kişilere şaka yapma görüyorsun alınıyorlar.
Adam sana şaka yapmış sen ise ciddiye almışsın uzatmaya gerek yok. Milletle'de laf dalaşına girme.
Burada kimin gidip kimin gitmeyeceğini yönetim belirler, gidene'de dur demeyiz zaten. Sen kimseye defol git diyemezsin çünkü sen hiçbirşeysin![]()
Hey allahım birisi bitiyor diğeri türüyor.Senin derdin ne kardeş özelden yaz bakayım.Sıkıntı yok kardeşim burası bende![]()
Tek taraflı olmayın diyorsun. Adam konu açmış karşı taraf bu ne bakmaya değmez yazıyor.Adam sg diyor ona uyarı yok mu kardeşim tek taraflı olmayın
Afferim sanada rütbe versin takılın.O adamın senden çok yetkisi![]()
2.uyarı.Sikimde değilsin .
Eywallah Kardeşmgüzel konu zeus'cugum kobrayi çaliştirmissin.
Türeme miyiz biz burda ? bende sana 1. Uyarıyı verdim kardeşim hadi hayırlısıHey allahım birisi bitiyor diğeri türüyor.Senin derdin ne kardeş özelden yaz bakayım.
Uyarı verme direk uzaklaştırTüreme miyiz biz burda ? bende sana 1. Uyarıyı verdim kardeşim hadi hayırlısı
Konumu Kilitlermisin Ben İstiyorum!Uyarı verme direk uzaklaştır
Tolan kilitle konuyugüzel konu zeus'cugum kobrayi çaliştirmissin.
O günlerde yakındırUyarı verme direk uzaklaştır
teşekkürler
eline sağlık
Saolun Beylerellerine sağlık
ağlaDüzgün konuş 1. Uyarı.