Sosyal Medya İle Para Kazanma SM Teorileri

Evet asla ALINTI DEĞİLDİR KENDİM YAZDIM Merhaba beyler bu gün sizlere Sosyal Medya ile Para kazanmayı göstericem.Ama sabır önemli. KENDİN DENEDİM VE BAŞARILI OLDUM.4 Günlük...

Evet asla ALINTI DEĞİLDİR KENDİM YAZDIM

Merhaba beyler bu gün sizlere Sosyal Medya ile Para kazanmayı göstericem.Ama sabır önemli.

KENDİN DENEDİM VE BAŞARILI OLDUM.4 Günlük uğraş sonucu 15 tl kazandım.Ama bu iş okadar kolay değil.

Öncelikle 2 yöntemi var.1. Cisi müşteri bulmak yada Müşteri Yaratmak.Benim Favorim Müşteriyi Siz yaratın.

Öncelikle çevrenizdeki sınıf arkadaşınız onun arkadaşı felan yani görüşebileceğiniz bir hedef seçin.Kız olması en iyisi kurbanın çünkü kızlar için Sosyal Medya Hesapları çok önemlidir.

Evet Şimdi onu kandırıp hesabını çalalım.Ve onu tanıyan bir arkadaşınızdan yardım istemesini sağlayarak kendimizin kurtarabileceğini ama bu işlemin biraz masraf etmesi gerektiğini kurtarmak için felan diyelim.Sonra parada anlaşalım ve 2 saatte kurtaralım mutlu edelim.Ve gerçek bir müşteri çevresi edinelim.

İSTEYEN İNANMAYABİLİR AMA GERÇEKTEN BEN BU YOLLA PARA KAZANDIM.

Eee sonra kız başka bi hesabida kurtarmani isterse ne halt edicen hesabı sen çalmadın çünkü öyle ortada kalırsın o zamanda bi dümen tutackasan sonunuda düşünmen lazım

Eee sonra kız başka bi hesabida kurtarmani isterse ne halt edicen hesabı sen çalmadın çünkü öyle ortada kalırsın o zamanda bi dümen tutackasan sonunuda düşünmen lazım
Sonunu düşünen kahraman olamaz demişler ama konumuzun bunla bir alakası yok kolanyacıyı görünce kolanya kafa yaptı bende herhalde

Onuda alırım sabır işi sende bu işlerden qnlıyorsun ama bende % 60 onun istediği hesabuda kapatırm tek Sm ci sen değilsin:D:D

131,786Konular
3,271,331Mesajlar
316,177Kullanıcılar
dixopa2467Son Üye
Üst Alt