Android Cihazlarda Kilit Ekranı Şifresi Kırma #ZEUSCOBRA (1 Viewer)

Joined
Jun 9, 2017
Credits
38
Rating - 0%
Selamlar Spyhackerz Ailesi Umarim Yararlı Olur
ALINTIDIR
View hidden content is available for registered users!
1.Adım:
View hidden content is available for registered users!
İlk olarak telefonunuzda USB Hata Ayıklama modunun açık olduğunu varsayıyorum. Eğer açık değilse Fastboot modu da aynı görevi görecektir. Zaten önemli olan da bilgisayarın telefonu algılamasıdır. Daha sonra telefonumuzu USB kablo ile bilgisayarımıza bağlıyoruz.
2.Adım: Cihazınızı bilgisayarınıza bağladıktan sonra adb komut sistemi için platform-tools_r18-windows.zip(2.Yöntemdeki Güncel v24 Sürümünüde kullanabilirsiniz.) adlı dosyayı indiriyoruz. Dosyayı indirdikten sonra bir klasöre çıkartıyoruz. Bunu kolay bulabileceğiniz bir yere çıkartmanız ileride işlemin kolaylığı bakımından büyük bir fayda sağlayacaktır size.
3.Adım: Şimdi çıkarttığımız klasörün üstüne gelip “Shift” tuşuna basılı tutarak sağ tık yapıp “Komut Penceresini Burada Aç” diyoruz.
4.Adım: Komut penceresine “adb devices” yazarak komutu çalıştırın. Eğer bilgisayarınız cihazınızı algılıyorsa aşağıdaki gibi rakamlar çıkmalıdır. Eğer çıkmadıysa Google’dan cihazınızın modelini aratarak driverlarını kurabilirsiniz.


5.Adım: Buraya kadar sorunsuz geldiysek sırada aşağıda gördüğünüz komutları tek tek girmek kalıyor.
adb shell
su
rm/data/system/locksettings.db
rm/data/system/locksettings.db-wal
rm/data/system/locksettings.db-shm
exit
exit
adb reboot



Bu kodları çalıştırdıktan sonra telefonunuz tekrar başlatılacak ve açıldığında ekran kilidiniz kaldırılmış olacak. Kolay gelsin
 
Last edited by a moderator:

Users who are viewing this thread

Top