Heçkır Dersleri 1-Ping Nasıl Atılır

Merhaba devrelerim ve komutanlarım bu konumda sizlere nasıl bir siteye ping atıp çökertebileceğinizi gösterdim umarım beğenmişsinizdir lütfen layk atıp abone olmayı unutun...

Merhaba devrelerim ve komutanlarım bu konumda sizlere nasıl bir siteye ping atıp çökertebileceğinizi gösterdim umarım beğenmişsinizdir lütfen layk atıp abone olmayı unutun.

Buyrun videom
NOT: Devrelerim bu akşam googleye 15 arkadaşımla ping atacağız yardım etmek isteyen olursa bana skypeden ulaşsın skype adresim : xXprohacklendinXx

video:

Son olarak ekleyeyim arkadaşlar eğer googleyi çökertirsek facebookuda çökertme işlemlerine başlayacağız burdan Ledin Aptal ve Kerem Şah Noyam gomutannıma selam

h
Merhaba devrelerim ve komutanlarım bu konumda sizlere nasıl bir siteye ping atıp çökertebileceğinizi gösterdim umarım beğenmişsinizdir lütfen layk atıp abone olmayı unutun.

Buyrun videom
NOT: Devrelerim bu akşam googleye 15 arkadaşımla ping atacağız yardım etmek isteyen olursa bana skypeden ulaşsın skype adresim : xXprohacklendinXx

video:
omutanım izninizle pentagona Operasyon Yapmak istiyoruz:D
<3:D:D

su an fbinin sifresini cozuyorum :D

nWdjPM.png

böyle 15 20 tane adam toplıcam hepsine 10 fake facebook açtırıcam istediğim hesabı şikayet ettirip kapattırıcam qwE:QWE:ASDqw forum kurdum bile teması herşeyi hazır adam toplamak kaldı sadece :(

131,843Konular
3,271,926Mesajlar
316,368Kullanıcılar
AlpOck1903Son Üye
Üst Alt