.
şu tasarım sıkıntını yensen çok kullanışlı programlar yapıyorsuneline sağlık kardeşim
muhteşem haberim olsun bittiğinde muhteşemsinEver beyler programa bakın Bing üzerinden arama yapıyor fakat 2 dork yazdım 4200 site çıkardı program siteleri çıkartırken listede aynı olanları temizliyor, gereksiz kodları siliyor ve temiz liste hazırlıyor. Ux0r da 2 dorka 1000 site falan çıkarır bu ise müthiş arama yapıyor. Ayrıca programda İP ban yok ne kadar tarama yapıyorsanız yapın ip ban vermiyor 1 günlük site ihtiyacınızı karşılar. 2 dorka 4200 site çıkardıysa 10-20 dorka ne kadar çıkarır kendiniz düşününNeyse arkadaşlar program bir kaç güne tam hazır olur önerileriniz nedir?
![]()
muhteşem haberim olsun bittiğinde muhteşemsin
Güzel işler yapıyorsun eline sağlıkiki farklı forumda birden takılman olumsuz sonuclar doğurabilir,senin tercihin ama hiç tavsiye etmem
![]()
sen sırrını biliyorsun bu işin o zaman,karışmamak lazımSagol kardesim2 ne bu gune kadar 10-20 forumda oldum
![]()
sen sırrını biliyorsun bu işin o zaman,karışmamak lazım![]()
Beklentileri yükseltti bahsettiğin gibi olur inşallah
eyw banner yapma sitesinden yapıyomkullanirim ben bunu eline saglik![]()
eyw banner yapma sitesinden yapıyomkonu açsam banner yapma sitesi diye reklam sayılırmı ?
:QW:AWkomutanim siz bilirsiniz
ne zamana hazir olurEver beyler programa bakın Bing üzerinden arama yapıyor fakat 2 dork yazdım 4200 site çıkardı program siteleri çıkartırken listede aynı olanları temizliyor, gereksiz kodları siliyor ve temiz liste hazırlıyor. Ux0r da 2 dorka 1000 site falan çıkarır bu ise müthiş arama yapıyor. Ayrıca programda İP ban yok ne kadar tarama yapıyorsanız yapın ip ban vermiyor 1 günlük site ihtiyacınızı karşılar. 2 dorka 4200 site çıkardıysa 10-20 dorka ne kadar çıkarır kendiniz düşününNeyse arkadaşlar program bir kaç güne tam hazır olur önerileriniz nedir?
![]()
hayir ya by uxur da 40 000 bin dork tariyorum 5000 7000 bin site buluyorBir şey söyliyim ama kızmayın program ücretliPara kazanmak için yapıyoruz
Elim aşağı bir az
hayir ya by uxur da 40 000 bin dork tariyorum 5000 7000 bin site buluyor
hayir vpn lerden istifade ediyorum yine oyle oluyorip ban veriyor ondan. napıyım kardeşim benim de paraya ihtiyacım var![]()