Konunun gerçek adresi : https://spyhackerz.org/forum/threads/en-etkili-mavi-tik-taslak-new-2020.38453/
Moderatörün son düzenlenenleri:
[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
bakalım[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
ellerine salik[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
Lok[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
Oldu mu[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
bakalım[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
Looked[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
@Gençtürk benim açtığım konunun aynısını kopyala yapıştır yapmış %80 aynı. konunun kilitlenmesini istiyorum.[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
bakalm[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
bakalım[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
Sende milleten ordan burdan almıştın benzemesi normal bu taslağın seninde millete yüzde 80 aldığını biliyoruz her konuya da konu kilit denmez taslağımiz aynı değil@Gençtürk benim açtığım konunun aynısını kopyala yapıştır yapmış %80 aynı. konunun kilitlenmesini istiyorum.
Bakalım[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
Bklm[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
Sende milleten ordan burdan almıştın benzemesi normal bu taslağın seninde millete yüzde 80 aldığını biliyoruz her konuya da konu kilit denmez taslağımiz aynı değil
[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
rdd[Gizli içerik]
düşme oranı yüksek
Milletten sende almışsın taslak benzerliği olabilir o şekilde bak taslak benzer olunca ne oluyor onu anlamadım taslaklar aynı değil zatenaynı olmadığına emin misin
![]()
kardeşim ben sadece ilk başını ve sonu alıntı diğer tüm yazıları bana aitMilletten sende almışsın taslak benzerliği olabilir o şekilde bak taslak benzer olunca ne oluyor onu anlamadım taslaklar aynı değil zaten