Aga Bi Akıl Verin

delete.9999

Konu Silinsin

kacırma abı bence gıt aılesıyle dogru duzgun konus dıycemde memur falan deılsen kızı zor verırler yanı ama kacırsan daha fazla sıkıntılar cıkabılır bence

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Skype Grubunda Olanlar Benim Mevzuyu Bilrler Yada Spy'dan Öncede Benle Samimiyeti Olanlar Cuma Günü YolaÇıkıcam BavulumBile Hazır Hacı Günler Yaklaştıkça Kafayı Yiyiyorum Sözlenmeden Kaçırsamda Ömrümün Sonuna Kadar Aramız Hep Kötü Olur Diye Endişeleniyorum Bi Akıl Verin

@Reffkok gavat işine gelince umut baba çakmak pakete erken sığıyor gel şuraya bi yardım et
Anladiğim kadariyla kız mevzusu :) allah yardımcın olsun işin zor mevzuyu bilmiyorum ama nice kız mevzuları gördüm sorununu cözümlediğimiz. buda çözümlenir.

Aga hangi şehirde yaşıyorsun bilmem ama burası Türkiye, seni vururlar. Değer mi lan yitip gitmene? Git dikil karşısına adam akıllı vereceksen ver de seviyorum , sevenin ahı tutar de delikanlı adam bu şekle sokulmaz de..

Delikanlı adamsa, delikanlının halinden anlar çözülür ha yok kaypak ibne götverense sikerler aq kızını kaçıracağını söyle vuruşun.

Aga hangi şehirde yaşıyorsun bilmem ama burası Türkiye, seni vururlar. Değer mi lan yitip gitmene? Git dikil karşısına adam akıllı vereceksen ver de seviyorum , sevenin ahı tutar de delikanlı adam bu şekle sokulmaz de..

Delikanlı adamsa, delikanlının halinden anlar çözülür ha yok kaypak ibne götverense sikerler aq kızını kaçıracağını söyle vuruşun.

Mevzu kız mevzusu kardeşim kız seni seviyorsa sıkıntı yok ailesi her zaman mızırdanır ama bebe herseyi değiştirir aile ile barişirsiniz cok sorun ediyorsan kızı kaçir özelden yazım sana al gel burada işede koyariz seni evde acariz sıkıntı yaratma totosu yiyen olursa gelir yanıma benim yaptiğimi yapma ;) sonra pişman olursun.

Mevzu kız mevzusu kardeşim kız seni seviyorsa sıkıntı yok ailesi her zaman mızırdanır ama bebe herseyi değiştirir aile ile barişirsiniz cok sorun ediyorsan kızı kaçir özelden yazım sana al gel burada işede koyariz seni evde acariz sıkıntı yaratma totosu yiyen olursa gelir yanıma benim yaptiğimi yapma ;) sonra pişman olursun.
Patron Security :D

kaçırma bence , ailesinin bedduasını alma ömrün boyunca sürünürsün sonra senin kızında başkasına kaçar :D aile ilişkileriniz berbat olur , bir şekilde ailesinin gözüne girmeye çalış

Allah yardımcın olsun gardaş durumun ciddiyetini sen daha iyi bilirsin kaçırıp kaçırmamak mevzusunda bu sonuc neler doğurabilir ilerde ona göre davran sevdiğini alamamakta çok zor gelir insana hakkında hayırlısı olsun

Gazideysen adam yolliyim birlikte kaçırın :D şaka bi kenara,bence kaçırma ailesi seni istemiyorsa bir şekilde ailesinin gözüne girmen gerekiyor onların istediği gibi olman gerekiyor kaçırırsan bence ömrünün sonuna kadar dediğin gibi mutsuz yaşarsınız belki ailesi sorun çıkarır bulurlar heleki gazideysen ordaki o kızın tanıdıkları felan fistan işin içinden çıkamazsınız %50 yaşama şansın olur bence hiç girme zorla güzellik olmaz zaten.

umut baba kusura bakma kendi işime odaklandım unuttum senin olayı
yapacak birşey yok giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.

bugun sevişemediğim her kız için fazlasıyla yaktım o sigarayı
artık çakmağı koyacak bi paketim yok.

132,220Konular
3,276,878Mesajlar
317,149Kullanıcılar
MinikSon Üye
Üst Alt