Konu Silinsin
Moderatörün son düzenlenenleri:
💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Konu Silinsin
Anladiğim kadariyla kız mevzusuSkype Grubunda Olanlar Benim Mevzuyu Bilrler Yada Spy'dan Öncede Benle Samimiyeti Olanlar Cuma Günü YolaÇıkıcam BavulumBile Hazır Hacı Günler Yaklaştıkça Kafayı Yiyiyorum Sözlenmeden Kaçırsamda Ömrümün Sonuna Kadar Aramız Hep Kötü Olur Diye Endişeleniyorum Bi Akıl Verin
@Reffkok gavat işine gelince umut baba çakmak pakete erken sığıyor gel şuraya bi yardım et
Aga hangi şehirde yaşıyorsun bilmem ama burası Türkiye, seni vururlar. Değer mi lan yitip gitmene? Git dikil karşısına adam akıllı vereceksen ver de seviyorum , sevenin ahı tutar de delikanlı adam bu şekle sokulmaz de..
Delikanlı adamsa, delikanlının halinden anlar çözülür ha yok kaypak ibne götverense sikerler aq kızını kaçıracağını söyle vuruşun.
Patron SecurityMevzu kız mevzusu kardeşim kız seni seviyorsa sıkıntı yok ailesi her zaman mızırdanır ama bebe herseyi değiştirir aile ile barişirsiniz cok sorun ediyorsan kızı kaçir özelden yazım sana al gel burada işede koyariz seni evde acariz sıkıntı yaratma totosu yiyen olursa gelir yanıma benim yaptiğimi yapmasonra pişman olursun.
Aga kaçırma bence ama kaaçırıcaksan ver adres geliyorum annesinin babasınında kafasına sıkarız merak etme![]()
sorun yok bizde öle yaparızKardeş Ben Gazi Çocuğuyum Kızda Gene Drejan dan Benim Aşiretimden Sıkıntı Yok Hani Anlıyorsun Senin Sıkma Dediğini Bizim Gençler Eliyle Sıkıyor![]()
Vicdanlı abim <3kaçırma bence , ailesinin bedduasını alma ömrün boyunca sürünürsün sonra senin kızında başkasına kaçaraile ilişkileriniz berbat olur , bir şekilde ailesinin gözüne girmeye çalış