💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Beyler Beğenjeceğinizi Düşünüyorum. @TolanK1 Grafiker alımı için daha fazla yapacağım.
helaaal..
sağol brohelaaal..
Felaket tellalı her işimr tespihini sokup bozma peşindeBiraz amatörce olmuş kardeşim , geliştirilmesi lazım . Eline sağlık yinede
Tasarımlarında tek renk çalışıp kullandığın resimlerin boyutunu bozmadan kullanmalısın. Göze hoş gelecek bir görüntü çıkana kadar texture ekle . Çalışmada 2 den farklı renk olunca çalışma bozuluyor en önemlisi tek renk çalışmak , benim görüşüm buFelaket tellalı her işimr tespihini sokup bozma peşinde
İlk avatarı gördüğümde Feto sandım amk resimdekini
Her neyse nasıl yapabilirim sen hangi efektleri yapmamı iatersin.Naaıl güzelleştirevilirim.Bunları
![]()
Sağol by JoggarEline sağlık efsane ötesi olmuş![]()
İki günde nasıl onursal oldunEline sağlık gardaş
Deneyeceğim sağol kardeşimTasarımlarında tek renk çalışıp kullandığın resimlerin boyutunu bozmadan kullanmalısın. Göze hoş gelecek bir görüntü çıkana kadar texture ekle . Çalışmada 2 den farklı renk olunca çalışma bozuluyor en önemlisi tek renk çalışmak , benim görüşüm bu![]()
Tmm krdeiim saolynlıs anlamazan bir kaç bise diyecegım resim uzerıne yazı yazılmakla wallpaper olmaz fsane hiç olmaz youtubeye wallpaper tutorials yazarsan daha iyi seyler yapabilrsn selametle