Bu Waf'ı Nasıl Bypass Ederim? Anlayan Lütfen Baksın

Selamun aleyküm dostlar bu konu için katılmıştım, Şimdi bir büyük bir firmaya bir yöntemle shell sokamayınca uploader sokmayı başardım ve hala duruyor ancak bu uploader...

Selamun aleyküm dostlar bu konu için katılmıştım,
Şimdi bir büyük bir firmaya bir yöntemle shell sokamayınca uploader sokmayı başardım ve hala duruyor ancak bu uploader üzerinden shell yüklemeye çalışınca waf karşı çıkıyor yani shell yükleyemiyorum (galiba denediklerime göre uzantı kontrolüne göre değil backdoor algıladığından) bunu nasıl bypass edip shellimi sokabilirim.

en ufak bir fikri olan bile söylesin lütfen

uploaderi zip uploader ile değiştir. shelleri ziple öyle yüklemeye çalış

PHP kodunu base64 veya benzer bir aboridma ile şifreleyip biyere .txt olarak yükle , daha sorna asıl yükleyeceğin shell içerisinde file_get_contetns ile çekip evalle

Yani şu şekilde : https://controlc.com/b63e19b2

Çoğu wafı geçer , ama eğer sunucudaki waf kelime bazlı ise ; o zaman waf tarafından yasaklanmamış fonksiyonları kullanan bir shell yazman lazım. Veya yüklediğin dosya boyutundan kaynaklı birşey olabilir , yüklediğin dosya belirli bir boyutu geçiyorsa veya belirli bir boyuta ulaşamıyorsa yine engeller. Birçok şey olabilir yani görmeden bişe dememiz doğru olmaz..

PHP kodunu base64 veya benzer bir aboridma ile şifreleyip biyere .txt olarak yükle , daha sorna asıl yükleyeceğin shell içerisinde file_get_contetns ile çekip evalle

Yani şu şekilde : https://controlc.com/b63e19b2

Çoğu wafı geçer , ama eğer sunucudaki waf kelime bazlı ise ; o zaman waf tarafından yasaklanmamış fonksiyonları kullanan bir shell yazman lazım. Veya yüklediğin dosya boyutundan kaynaklı birşey olabilir , yüklediğin dosya belirli bir boyutu geçiyorsa veya belirli bir boyuta ulaşamıyorsa yine engeller. Birçok şey olabilir yani görmeden bişe dememiz doğru olmaz..
wafın adı wordfence
kelime bazlı veya boyuttan olduğunu sanmıyorum denedim çünkü bunları sadece zararlı kod diye algıladığından waf araya giriyor sizin dediğiniz işe yarar mı bu buna?

bunu değiştir uploader ile.
buraya shelleri bir zip içine koy öyle at. sonrada site.com/shell.php
hangi dizinde ise upload

131,862Konular
3,272,106Mesajlar
316,417Kullanıcılar
GeomalonaSon Üye
Üst Alt