eniştem ve ailem tarafından pc yasaklandı. bende dayanamayıp yeni pc aldım nasıl iş görürmü yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
eniştem ve ailem tarafından pc yasaklandı. bende dayanamayıp yeni pc aldım nasıl iş görürmü yorumlarda belirtirseniz sevinirim.

pentinum 3.30 ghzEkran karti kac
abimin vallahi bilmiyorum ama aldı ama parayı bılmyıorum .Dkaç para saydın karşim![]()
Birkan abinin forumuna gitsene sen .d8 GB Ram 64 Bit. Bence guzel
Birkan abinin forumuna gitsene sen .d
Ekran kartı soruyor işlemci hızı sormuyor kardeşpentinum 3.30 ghz
abimin vallahi bilmiyorum ama aldı ama parayı bılmyıorum .D
kafam karışıkdı foto attım baksınEkran kartı soruyor işlemci hızı sormuyor kardeş
üzdünAq benim pc 6 GB ram 64 bit 1 GB ekran kartı![]()
EFSANE . Allah nazarlardan saklasın ne dıyecegımı sasırdım
EFSANE . Allah nazarlardan saklasın ne dıyecegımı sasırdım![]()
Amin bro. Sağolasın![]()
ortadaki site aciliyor mu?
Vay vay
Fazlaysa bırını alabılırım :dAmin bro. Sağolasın![]()
sen yokken ninja vardı mk sen ayt ye gitBirkan abinin forumuna gitsene sen .d
çöken bilgisyarım 1gb ram (windows 1.50 gb kullandığı için -500mb ram) 32 bit ekran kartına bakılmıyor amkAq benim pc 6 GB ram 64 bit 1 GB ekran kartı![]()
sen yokken ninja vardı mk sen ayt ye git![]()
sağol kardeşim yok ne batı yabu arada hayırlı olsun jog güle güle kullan dikkat et kendine bat atma![]()
ben 2.2 ghz 4 gb ramli pcde yapıyorum hacki kaliye 2,5 gb verdim ona rağmen kasmıyor reyis bu bilgisayar nasıl kassınhack için uygun bir makine değil tıklanmalara takılmalar yapacaktır ama günlük işler için ideal.
ben 2.2 ghz 4 gb ramli pcde yapıyorum hacki kaliye 2,5 gb verdim ona rağmen kasmıyor reyis bu bilgisayar nasıl kassın![]()
linuxu kurdum bilehack için uygun bir makine değil tıklanmalara takılmalar yapacaktır ama günlük işler için ideal.