600 Bot Takipçiye Hesap Kapatacak?

Dostlar merhaba bir hesabı kapatmak istiyorum 3 gündür kapatamadım kapanmıyor taklit attım spam attım taciz formu attım. Panelden 600 bot atıcam. Eğer kabul eden var ise...

Dostlar merhaba bir hesabı kapatmak istiyorum 3 gündür kapatamadım kapanmıyor taklit attım spam attım taciz formu attım. Panelden 600 bot atıcam. Eğer kabul eden var ise buyursun konuşalım.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Kişisel reis 4 gönderi var. 443 takipçisi var 810 kişiyi takip ediyor. Whatsapp ını kapattım bunu kapatamadım olmuyor :D
Tüm hikaye, öne çıkanlarına ve gönderilerine taciz ve zorbalık bas ve Facebook ile instagramın 2 ayrı taciz formu var onları bas hikaye vurması kolaydır 2 3 hesaptan yap kalkmazsa başka hesaplardanda yap kalktığı zaman form bas. Bunla alakalı level 2 olduğum gün bir konu açacağım :)

Tüm hikaye, öne çıkanlarına ve gönderilerine taciz ve zorbalık bas ve Facebook ile instagramın 2 ayrı taciz formu var onları bas hikaye vurması kolaydır 2 3 hesaptan yap kalkmazsa başka hesaplardanda yap kalktığı zaman form bas. Bunla alakalı level 2 olduğum gün bir konu açacağım :)
Biliyorum o methodu ama takip etmiyorum bana engel atmış hesabı açık değil gizli takip etsem kabul etmez isteğimi. Kartımda para yok olsa ücret atardım olmadığı için takipçi teklif ettim bende :D eğer yapabilir isen atıyım botu anlaşalım konuşalım

Biliyorum o methodu ama takip etmiyorum bana engel atmış hesabı açık değil gizli takip etsem kabul etmez isteğimi. Kartımda para yok olsa ücret atardım olmadığı için takipçi teklif ettim bende :D eğer yapabilir isen atıyım botu anlaşalım konuşalım
Hiçbir zaman hiçbir iş için para kabul etmedim ve etmem de zaten ben botu da istemiyordum sadece amacım yardımcı olabilmekti, eğer engel yediysen fake kız hesapları açıp ilgisini çekicek şekilde fotoğraflar paylaşıp ona yaz kabul etsin hatta istersen fake olduğu belli olmasın diye takipçi kas biraz öyle yaz. Yada tam tersine giidp şantaj formu at 2 gün içinde yanıt gelecektir o foruma fake bir mesaj ekran görüntüsü atarsın seni tehdit ettiğine dair o şekilde de sonuç alabilirsin.

tamamen bu methoda dayalı konu açtım bir iki gün önce :)

132,262Konular
3,278,253Mesajlar
317,298Kullanıcılar
Boran22Son Üye
Üst Alt