Şehit Eren Bülbül

Yok neymiş ırkçılıkmış o TÜRK'müş bu kürtmüş. Türkiye'nin ırkçılıktan daha büyük sorunları var. Artık şu kişisel ve boş muhabbetlerinizi şu foruma taşımayın ! cidden yazık.

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Yok neymiş ırkçılıkmış o TÜRK'müş bu kürtmüş. Türkiye'nin ırkçılıktan daha büyük sorunları var. Artık şu kişisel ve boş muhabbetlerinizi şu foruma taşımayın ! cidden yazık.
kişisel sorun mu bu abi sen yapma bari orda tüm Kürtlere küfür ediyor sizde sağolasın valla normal bir üye yapsa burda bunu çoktandır siktiri çekmiştiniz niye bu adama gelince böyle oluyor,sende Türk'ün tüm harflerini büyük Kürt ünde küçük yazarak mesaj mı vermeye çalışıyorsun anlamadım? Ben bu foruma bir Kürt olarak girdim bu muameleyi görmek zorunda mıyım? Varsa öyle birşey atın banı birdahada kimseyle görüşmem burdan.

kişisel sorun mu bu abi sen yapma bari orda tüm Kürtlere küfür ediyor sizde sağolasın valla normal bir üye yapsa burda bunu çoktandır siktiri çekmiştiniz niye bu adama gelince böyle oluyor,sende Türk'ün tüm harflerini büyük Kürt ünde küçük yazarak mesaj mı vermeye çalışıyorsun anlamadım? Ben bu foruma bir Kürt olarak girdim bu muameleyi görmek zorunda mıyım? Varsa öyle birşey atın banı birdahada kimseyle görüşmem burdan.
Ben şimdi burada türk olmayanlar girmesin türünden birşey mi söyledim ? Her istediğinizi kendi kafanızda kendinize göre uyarlıyorsunuz zaten çoğu sorunlar bu yüzden çıkıyor.

:) milletde bir rahatlik var kafasina göre birbirlerine sövmeler kafasina göre dışlamalar bu kurarlar'i keyfimize koymuyoruz.
İsterse kardeşim olsun bu forumda gelip irkcilik yapip başkasini küçük düşüremez yada millete kafasina göre sövemez.burdaki son uyarim halil severim sayarim az benzeyen ideolijiler ama :D son uyari.

ağla sen en son veda yazıp siktir olup gittin niye geldin lan yine

Ben şimdi burada türk olmayanlar girmesin türünden birşey mi söyledim ? Her istediğinizi kendi kafanızda kendinize göre uyarlıyorsunuz zaten çoğu sorunlar bu yüzden çıkıyor.
sorun foruma girmek mi ,buraya üye oldum kaç aydır buradayım kimsenin 1 kere ırkçılık yaptığını görmedim,rimpalace denen herif geldiğimden beri etmediği lafı bırakmadı bana saygı duymak zorunda değil kürtlere de öyle ama bu forumun kurallarına saygı duymak zorunda ama siz hep bir şekilde geçiştiriyorsunuz @TolanK1 demedin mi seni rimpalace bir daha herhangi bir ırka forumda küfür edersen ban yiyeceksin diye,niye ban atmadın o zaman.Burda mesele bu herifin ban yememesinden çok sizin ona ban atmamanız,bu adam ban yeseydi hak yerini bulmuş olacaktı herkese normal üye gözüyle bakmıyorsunuz galiba.Rütbesini üye yapmışsınız bunun ne önemi var? Hala bana rahatsızlık veriyor.

:) milletde bir rahatlik var kafasina göre birbirlerine sövmeler kafasina göre dışlamalar bu kurarlar'i keyfimize koymuyoruz.
İsterse kardeşim olsun bu forumda gelip irkcilik yapip başkasini küçük düşüremez yada millete kafasina göre sövemez.burdaki son uyarim halil severim sayarim az benzeyen ideolijiler ama :D son uyari.
lan tolan benzeyenmiş sdklfsdfsd benim kafanın aynısı admininiz tolanda da var sadece dışarı vurmuyor adam tam ben la müslüman değil Göktanrıcı ondan sonra benim gibi ırkçı turancı Türkçü işte :d

amk böyle şeylere katlanamayacaksanız cidden gidin kumda oynayın bu ırkçılıgı bir tek bu forumda görmeyeceksin hayatın boyunca göreceksin
biraz siklememeyi bilmeli insan reelde olsan tamam dicemde burası sanal kardeş klavyesi olan konuşuyor reelde gördünmü anasını sikebilirsin bu senin tercihin fakat halili reelde görsende bir sikim yapabileceğini sanmıyorum :D asodpkqk90210219092109

amk böyle şeylere katlanamayacaksanız cidden gidin kumda oynayın bu ırkçılıgı bir tek bu forumda görmeyeceksin hayatın boyunca göreceksin
biraz siklememeyi bilmeli insan reelde olsan tamam dicemde burası sanal kardeş klavyesi olan konuşuyor reelde gördünmü anasını sikebilirsin bu senin tercihin fakat halili reelde görsende bir sikim yapabileceğini sanmıyorum :D asodpkqk90210219092109
yok klavyeden atlar öyle böyle döverim diye :D

mesela o mu ulan mesela bu forumdaki adminlerin yaptığı haksızlık,ben burda türk ırkına sövsem acaba bukadar rahat olacak mıydı bu forum tabi senin sikinde olmadıgı icin yine gülecektin reff iyi biliyorum seni.

kardeş forumda sadece kürtlere yapılmıyor bu karalama çalışmaları israil e de yapılıyor neden onlara bi kelime etmiyorsunuz :D
israilden banane olum Azerilere yapılsa ses ederim onlarda Türk.Zaten bu forumda ırkçılık yapıldığına hiç şahit olmadım biz israil siteleri hackleyerek ırkçılık yapıyoruz yeterince zaten .

halilde böyle düşünüyor amk kürtlerinden bana ne diyor senin mantıgından bakıyor yani :D

neyse yaşasın israil oğulları en üstün ırktır deyip bu konuyu kapatalım
israil oğulları en üstün ırktır diğer ırkların içinden geçeyim.

halilde böyle düşünüyor amk kürtlerinden bana ne diyor senin mantıgından bakıyor yani :D
ben hiçbir israilliye küfür ediyor muyum? bu foruma gelen hiçbir yabancıya küfür ediyor muyum,hayır.Belki sevmiyor olabilirim ama küfür etmiyorum ben onun kürtleri sevmiyor olmasına söz etmiyorum burda bir ırka küfür ediyor adam.

Beyler dostluk lazim zaten şurada 10 kişiyiz 5 'i birbiriyle kavga ediyor diğer 5 'i online değil .Forumda siyaset irkcilik ve karşı tarafa kücük düşürme hakaret vs yasak. Forumda faydali sayslar görmek istiyoruz konular'i okumak için girmiyorum artik kavga varmi diye bakiyorum . Bundan sonra'sinda bide Yönetimde olan kişilere saygisizlik yapan arkadaşlari uyarmadan 3 evetle gönderiyoruz ve konu kilit.

Salak saçma kavga etmeyin bırakın. Bari bu konu altında bu tartışmayı yapmayın. Benimde canımı sıkmayın.

EREN adın gibisin be ASLANSIN ASLAN!
Kendini Allah'a adamış olduğu için benliğinden, öz varlığından sıyrılmış, Allah'a ermiş kimse. Sende kendini Allah'a, vatana ve devlete adadın.

#İyikiVarsinEren

neyi okursan onu yazarsın sende almışsın eline 3-5 tane 5 para etmez kitap okumuşsun doldurmuşsun yalan yanlış bilgilerle kafanı ağlasanda kızsanda kudursanda kürdün türkten hiçbir farkı yok bu yazdıklarım gerçekler okudukça çıldırabilirsin

Üstad , ben küfür etmeden konuşacağım , küfür en sevmediğim şeylerdendir. Kürtler en ufak bir şeyde bile isyan çıkarmışlardır. Kürtlerin Çıkardığı İsyanlar diye arama motorunda aratırsanız , karşınıza birsürü isyan çıkacak :)

Mesela görsel olarak liste atayım :)

tarihten-gunumuze-kurt-isyanlari_522872.jpg

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. 15 yaşındakı bir yiğitçik orda ki teröristler anca silahına güvenen kahpe o.cocukları silahsiz 15 yaşındakı cocukdan korkan bizim farkımız bu işte isterse 30-40 yaşında olsua adam düşman a karşı siterrsen 10 yaşında bile ol böle şehitler var aga. ne diyim #ERENİYİKİVARSIN :(

132,248Konular
3,277,056Mesajlar
317,173Kullanıcılar
wAKNDASon Üye
Üst Alt