Siteye gelen ddos saldırısı hk .

Selamlar siteye ddos saldırısı yapan ibneniniıp adresı mevcuttur 88.231.143.187.dynamic.ttnet.com.tr ip adresi budur admınlerın ılgıleneceğini düsünüyorum. ip adresı bulunan...

bu elemanın işini çözdüm maksimum yapabildiği 650 bağlantıyı aynı anda açabilmek , apache kullanan sw ler düşüyor çünkü apache nin kapasitesi bukadar yok , ancak diğer optimize olmuş sw lerde avcunu yalıyor

💬 SpyHackerz Telegram — Anlık tartışmalar ve duyurular için katıl
Şu POLATBEY denilen arkadaş hem bir karakter sorunu ergenlik hemde bilgisizlik var kardeşim okadar anlatiyorsun forumdaki insanlar bana terbiyesizlik yapiyorsun diye bütün sorununu cözüyoruz tamam diyorsun sonra tekrar kendi kendine yine triplere girip ddos yapiyorsun şimdi sana bir panelden bani çakalim'da siktir git ayyildiztimine :)

Şu POLATBEY denilen arkadaş hem bir karakter sorunu ergenlik hemde bilgisizlik var kardeşim okadar anlatiyorsun forumdaki insanlar bana terbiyesizlik yapiyorsun diye bütün sorununu cözüyoruz tamam diyorsun sonra tekrar kendi kendine yine triplere girip ddos yapiyorsun şimdi sana bir panelden bani çakalim'da siktir git ayyildiztimine :)

mrk etme böyle tripli lamerler ile çok uğraştım benimle baş edemezler :D

:D ay lamer lar yav :d anca ddos atıp hackerim diye geziyo amk salakları :D bukadar malık olmaz :D ddos atıp hacked yok ifadesini adlık demeler :DSAASas gülerken karnıma agrılar :D girdi

5QObAd.png

biraz daha ıkının hadi bağlantı sayısını 600 e getirin en azından böyle düşmez bu site :confused:

DDoS ile kendini avutan arkadaşlara şu sözü söylemek istiyorum. Boş işlerle istediğiniz yere varabilirsiniz fakat asla geri dönemezsiniz. Uzun lafın kısası kendi CV'nizi kötü etkilemeyin ki ileride ''bu velet eskiden ufak tefek çağ dışı DDoS saldırıları ile uğraşıyordu bunu nasıl ciddiye alıpta konuşayım ?'' gibi laflarla karşılaşmayın !

Kendisinde makine mevcut değil stresser kullanıp mıllete video ceken ibnenin teki milelti tokatladıgı parayla stresser alıyor kendisini tehdit ettiğimizde illegalplatform yorumunda ip adresini gördünüz zaten cc kullanmıyorum demisti korkudan öbür videolarındada cc ile dc aldığını söylüyor egmye mail atabilirsiniz bu ıbneyı +15 20 kisi atarsa dikkate alacaklarını düsünüyorum. veya karamanda tanıdıgı olan varsa gondersın evıne bı guzel eline versin pcyi bakalım bundan sonra kendinden büyük kisilere sanalda ahkam kesebilecekmi :) ek olarak sucuri kurulsa bi halt edemez :)

Gomutanların izniyle Arabistan operasyonu yaptık.Lebdün Aptal ve ben Dddos Alemlerine aktık:D
Haaamına ko......mun veledleri sizi ddosçu lamerliyiz Hacked By Veleld orduları:D

132,241Konular
3,277,004Mesajlar
317,163Kullanıcılar
yundingSon Üye
Üst Alt