Domain siteleri hakkında bilgisi olan yardım edebilir mi ?

Ben godaddy sitesinde bir domain aldım. Kendimi geliştirmek amacıyla uğraşmaya çalışıyorum. Ben farklıbilgi.com diye bir alan adı satın aldım sonra ayarlara bakarken sanırım...

Ben godaddy sitesinde bir domain aldım. Kendimi geliştirmek amacıyla uğraşmaya çalışıyorum. Ben farklıbilgi.com diye bir alan adı satın aldım sonra ayarlara bakarken sanırım bir şeyi yanlış yaptım ve alan adını kopyalayınca siteye girmek isteyince falan URL https://xn--farklbilgi-1ub.com/ böyle oluyor. Nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı ?

domain düzgün gözüküyor hata nedenini anlamadım elim ile yazınca siteye girebildim fakat url yerini kopyala yapıştır yapınca dediğin gibi gözüküyor.

domain düzgün gözüküyor hata nedenini anlamadım elim ile yazınca siteye girebildim fakat url yerini kopyala yapıştır yapınca dediğin gibi gözüküyor.
Alan adı ayarı seçeneği falan var ama nerede olduğunu bir türlü bulamıyorum. Sürekli godaddy sitesini kullanan biri sanırım aşinadır nerede olduğu konusunda

Sitenizde Türkçe Karekterler Olduğu İçin Paylaşırken Kodlamada Evrensel İngilizce Harflere Çeviriyor.
Bu Bir Hata Değildir. Tüm Türkçe Alan Adı Olan Site Adres Kodlamaları Bu Şekilde Olur.

131,885Konular
3,272,287Mesajlar
316,475Kullanıcılar
RagetullahSon Üye
Üst Alt