Dolandırıldımm @PREGABİLİN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rating - 0%
Merhaba arkadaşımız beni 100 tl dolandırdı ona alıcı buldum ve kar istedim söz verdi fakat kendileri engel atıp gitti :( 100 tl yani
@PREGABİLİN daha konuşmalarımız var kendileri ile telegramda buraya telefondan ss çekip tamıyorum yetkili bir arkadaş gelir ise ona detaylı şekilde video resim atarım teşekkür ederim iyi forumlar dilerim

Opera Anlık Görüntü_2020-08-31_192107_web.whatsapp.com.png

Rubin 

Man Down
Rating - 100%
Forumda baya arttı bu olaylar.Yönetimin bişeyler yapması lazım.
ticaretlerde güvenlik amacıyla zaten escrow sistemini getirdik. escrow sistemi kullanılmadan yapılan ticaretlerde yapılabilecek çok fazla bişey yok. Konu hakkında deliller ve tarafların dinlenmesi durumunda suçlu tarafı zaten banlıyoruz.

XenFun

Domaltazör
Rating - 100%
yapacak bir şey yok davada edemezsin hiç bir şey de yapamazsın artık sevilen baklavanın yedin yemedin davası olmaz

Rating - 0%
adam dese paraya çok ihtiyacım var kardeşim hayır 50 tl filan onada okeydim ben gelipde bakkala gidiyorum diyip terk etmek nedir ya valla esc kullanın agaa esc adamdır kullanmazsanız örnek

Rating - 0%
Merhaba arkadaşımız beni 100 tl dolandırdı ona alıcı buldum ve kar istedim söz verdi fakat kendileri engel atıp gitti :( 100 tl yani
@PREGABİLİN daha konuşmalarımız var kendileri ile telegramda buraya telefondan ss çekip tamıyorum yetkili bir arkadaş gelir ise ona detaylı şekilde video resim atarım teşekkür ederim iyi forumlar dilerim

Ekli dosyayı görüntüle 7615
ibne marketide soyuyodur şimdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
131,536Konular
3,269,048Mesajlar
315,360Kullanıcılar
zikovxdSon Üye
Üst Alt