- D deleted-members-offline cyber bully
Lan sacim çok kaşınıyor bakıyorum bitte yok birde sacim 7-8 aylık yhani kestirmek te istemiyorum ama saçımda kaşıntı var psikolojik olarak var eminim nasıl yenebilirim bunu sağolun
Lan sacim çok kaşınıyor bakıyorum bitte yok birde sacim 7-8 aylık yhani kestirmek te istemiyorum ama saçımda kaşıntı var psikolojik olarak var eminim nasıl yenebilirim bunu sağolun
Değil saçı, kafayı koparıp atsa yinede o koku ve kaşıntı gitmez.boşuna kaşınmaz amk 3e vur saçı

Siktir pic amq 2 gündür böyle oldu ztnşimdi kafası kaşımaktan yanık kokuyordur amk leşi
Doğru kardeşimdalinle bıcı bıcı yap geçer bunca yıl boşuna okumadık psikolojiyi
fdasölşfdşlsfçadösöşfsa bide ciddiye alıyon amk ben dokturmuyum aq :dSiktir pic amq 2 gündür böyle oldu ztn
Ayn evde banyo yok yha amq 2 yıldır banyo yapmiyoyrumGit bir duş al amk kokarcası
Kokusu buraya kadar geldişimdi kafası kaşımaktan yanık kokuyordur amk leşi
terleyip duş almazsan sürekli saçınla oynarsan 1 günde olurSiktir pic amq 2 gündür böyle oldu ztn
Mersin'e gel oruspu hücre 1 V1 vsKokusu buraya kadar geldi
FDÖLŞAFLİDÖŞSALŞFDSA.FDASMersin'e gel oruspu hücre 1 V1 vs
Sana demedim ki dostumfdasölşfdşlsfçadösöşfsa bide ciddiye alıyon amk ben dokturmuyum aq :d
Bende saç uzatmış birisi olarak söylüyorum bende çok yaşadım o sorunu, klasiktir o. Saçını kestirip dikmeni öneririmLan sacim çok kaşınıyor bakıyorum bitte yok birde sacim 7-8 aylık yhani kestirmek te istemiyorum ama saçımda kaşıntı var psikolojik olarak var eminim nasıl yenebilirim bunu sağolun
Mersine gelip o kokuşmuş leş kafanı denize sokup sokup çıkarıcam ama balıkların kıyıya vurmasından korkuyorum amk kokarcası evinde şampuan olmayan, saçını pişik kremiyle yıkayan fakir seniMersin'e gel oruspu hücre 1 V1 vs
Oruspu gel amq Tek Yumrukla Allah'ına Kavuşturcam gle bekliyorum Tantunide ismarlicam gelMersine gelip o kokuşmuş leş kafanı denize sokup sokup çıkarıcam ama balıkların kıyıya vurmasından korkuyorum amk kokarcası evinde şampuan olmayan, saçını pişik kremiyle yıkayan fakir seni
Sen git ilk önce şampuan alacak parayı bul sonra tantuni ısmarlayacak parayı bulursunOruspu gel amq Tek Yumrukla Allah'ına Kavuşturcam gle bekliyorum Tantunide ismarlicam gel
BekliyorummmmmSen git ilk önce şampuan alacak parayı bul sonra tantuni ısmarlayacak parayı bulursun
Git bir duş al amk kokarcası
Hayla böyle yhaapsikiyatri gitmende fayda var endişelendigin veya canın sıkınsa bu durumlar olabilir
yarın randevu al piskiyatriyle ilgili bişey yoksa bit vs olabilir saçını sıfıra vurdurHayla böyle yhaa
Bit yok tarakla her sikimle taradım yıkadım ilaç kullandımyarın randevu al piskiyatriyle ilgili bişey yoksa bit vs olabilir saçını sıfıra vurdur