Ben Kimim (YAHUDİYİM) Siyonist Değil

Rating - 0%
24921.jpg

Öncelikle herkes birbirinin dinine ve fikirlerine saygılı olmak zorundadır.
Ben bir yahudiyim troll veya artislik için yazmıyorum.Gerçekten dinime bağlı bir
yahudiyim.Bana bu forumda sırf kökenim ve dinini inancımdan dolayı dışlamaycağınızı umuyorum.Diğer gruplar dışladı.Umarım siz farklısınızdır.
Ben tabi fikirlerimi açıkça söyleyen biriyim.
Şİmdiden burada yahudi dostlarımı bekliyorum.

Veaavta et Adonay eloeha behol levaveha uvhol hafşeha uvhol meodeha
YHVH...

Rating - 0%
24921.jpg

Ben bir yahudiyim troll veya artislik için yazmıyorum.Gerçekten dinime bağlı bir
yahudiyim.Bana bu forumda sırf kökenim ve dinini inancımdan dolayı dışlamaycağınızı umuyorum.Diğer gruplar dışladı.Umarım siz farklısınızdır.

YHVH...
saygı lütfen

Rating - 0%
24921.jpg

YHVH...
Kardeş yahudiysen yahudisin. Ne yapalım şimdi ? Biz de müslümanız diye buraya konu mu açıyoruz amk.
Edit : din ile artistlik yapan kim varmış la ?

Rating - 0%
yok be benim ilerdeki konuşmalarımı siyonist diye algılamayın dedim bak yine başladık galiba:(
Bişeye başlayan Yok birader. Herkes burda adam akıllı durduğu sürece din dil ırk ayırmadan kardeş dediğimiz insanlar. İster hristiyan ister Müslüman ister başka dine mensup ol. Adam gibi durana kimse laf etmez. Konu açarak katkıda bulunursan foruma , ve iyi geçinmeye çalışırsan sıkıntı olmaz. Efendi Bi elemana benziyorsun

E

Emrelqqq

yahudi için yahudi anneden doğman lazım biliyorsun demi ?
bir de ne gereksiz bir şeysin. anladık neden up çekip saygı lütfen diyorsun.
hep kendini belli etme çabaları.

Rating - 0%
Bişeye başlayan Yok birader. Herkes burda adam akıllı durduğu sürece din dil ırk ayırmadan kardeş dediğimiz insanlar. İster hristiyan ister Müslüman ister başka dine mensup ol. Adam gibi durana kimse laf etmez. Konu açarak katkıda bulunursan foruma , ve iyi geçinmeye çalışırsan sıkıntı olmaz. Efendi Bi elemana benziyorsun
sağolun burası FARKLI Duymuştum:)
siz onlar gibi şerefsiz değilsiniz:)

Rating - 0%
sağolun burası FARKLI Duymuştum:)
siz onlar gibi şerefsiz değilsiniz:)
Yine de insanların arkasından konuşman hoş değil. Boşver onlar ettikleriyle kalsın. Bizde kendi yağımızda kavrulup icraatimizi yapalım dostum. Elbet burası farklı , aile ,dostluk , kardeşlik kavramlarının geçtiği bir yer. Merak etme. Kimse dışlamaz seni.
Not : forumda siyaset yapma

Rating - 95.8%
Hoşgeldiniz burada yahudi , ateiz , agnostik , müslüman , satanist, hiçbir sıkıntı çekmeden sadece hack kültürü üzerinde paylaşımlar yapıp ilerlemeye çalışıyoruz , sizinde iyi vakit geçireceğinize eminim.

D

delete.9999

Bu ne amk adam yahudiyim dedi diye kardess birader gibi boyle babalanir laflar denmeye baslamis hemen :D sikinti yok gulo takil istedigin gibi burasi din sayfasi yada ayr degil hack forumu hack ile alakali ve forum kurallarina uydugun surece istedigin gibi takilabilirsin

Virtualw0rm

Üstad
Rating - 0%
Şimdi sürekli forumlardan banlandığını söylemişsin, burada diğer forumlardaki gibi davranılmaz sana. Ama banlanmandaki en büyük şeyi söylemek istiyorum sana, bildiğin üzere Türkiye'de çoğu insan İslam dinine mensub, sen gidipte her forumda bu şekilde konu açarsan ne yalan söyleyeyim bende banlarım seni. Neyse iyi forumlar hoşgeldin.

Alparslan

r00t
Rating - 0%
Şimdi sürekli forumlardan banlandığını söylemişsin, burada diğer forumlardaki gibi davranılmaz sana. Ama banlanmandaki en büyük şeyi söylemek istiyorum sana, bildiğin üzere Türkiye'de çoğu insan İslam dinine mensub, sen gidipte her forumda bu şekilde konu açarsan ne yalan söyleyeyim bende banlarım seni. Neyse iyi forumlar hoşgeldin.
Katılıyorum.Tartışma forumu vs. olsa anlarım.Fakat burası hack forumu özellikle bunu belirtmeye gerek yok.

Rating - 0%
Burasi arap hack forumu yada ayt tsg tht degil yonetim kadrosunda ateisti deisti hristiyani her boku olan bir site irkcilik yok bizde biz derken yonetim olarak soyluyorum yahudıler iyidir yahudı olunmaz dogulur

Rating - 0%
Dayi yahudiysen dinini kendi icinde yasa site yonetimi bi karar almis eyw karara saygi duyazriz ama kalkipta boyle konu acman yanlis

D

delete.9999

Sayin forum sakinleri alayiniz turksunuz bu yuzdende belirtmeseniz bile sizin musluman oldugunuz bilinir ben burda soylemesem kim benim zerdust oldugumu yada ateist oldugumu yada hristiyan oldugumu ayikicak

Rating - 0%
Din dil ırk ayırt etkiyiz ama dinciler ve ırkçılar var aramızda tabi ama kimse kimseye bisey diyemiyor dese banlaniyor zaten

Rating - 0%
@
Burasi arap hack forumu yada ayt tsg tht degil yonetim kadrosunda ateisti deisti hristiyani her boku olan bir site irkcilik yok bizde biz derken yonetim olarak soyluyorum yahudıler iyidir yahudı olunmaz dogulur

İslam inancında herkes müslüman doğar

dinimizdede hakaret ve zorlama yoktur... hoşgeldin forma

F

Fl0ry

Burası Ayt veya tht değil sen işine bak burası hack forumudur. Siyaset,Din forumu değil.Hosgeldin Spya :D

131,585Konular
3,269,400Mesajlar
315,481Kullanıcılar
exposideSon Üye
Üst Alt