- F Fatih Terim Bu Kez Elinizden Değil Tutacaklar Ensenizden !
.
Son düzenleme:
.
Bence Güzel Kullanıla Bilir Ama Biraz Değişik Gibi ?Önerim Şöyle Şimdi Bir Üye Rütbe Kastıktan Sonra Salıyor Bırakıyor Önerim Bir Prestij Göstergesi Gibi bir Şey Olursa Bence Biraz Daha Aktifliği Artar Örnek;
Ekli dosyayı görüntüle 7708
Acele İle Yaptığım İçin Kötü Olmuş Olabilir Özür Dilerim Bir Üye O Ay Çok Aktif Kaldıysa O Aylık Rozet Verilebilir Cem Yılmaz (Eray Özellikle) Alabilir Komikse Veya Ticaret İçin Güvenilir İse Vs. Tabi Son Söz Adminlerin
Aynen Katılıyorum Değişiklik İyi gelebilir belki 😅Bence Güzel Kullanıla Bilir Ama Biraz Değişik Gibi ?
saçma olur benceÖnerim Şöyle Şimdi Bir Üye Rütbe Kastıktan Sonra Salıyor Bırakıyor Önerim Bir Prestij Göstergesi Gibi bir Şey Olursa Bence Biraz Daha Aktifliği Artar Örnek;
Acele İle Yaptığım İçin Kötü Olmuş Olabilir Özür Dilerim Bir Üye O Ay Çok Aktif Kaldıysa O Aylık Rozet Verilebilir Cem Yılmaz (Eray Özellikle) Alabilir Komikse Veya Ticaret İçin Güvenilir İse Vs. Tabi Son Söz Adminlerin
Fikrine Saygı Duyarım 😁saçma olur bence
eyw güzel düşünmüşsün ama sade daha güzel sanki spy'i bu yüzden seviyorumFikrine Saygı Duyarım 😁
Hak Veriyorum Rozetler Yer Kaplamayacak Şekilde Olursa Belki Bir nebze fikrin değişir 😁eyw güzel düşünmüşsün ama sade daha güzel sanki spy'i bu yüzden seviyorum
Eyw Ab :dçok iyi olur eline sağlık :d
UpÖnerim Şöyle Şimdi Bir Üye Rütbe Kastıktan Sonra Salıyor Bırakıyor Önerim Bir Prestij Göstergesi Gibi bir Şey Olursa Bence Biraz Daha Aktifliği Artar Örnek;
Başka Bir Forumda Rastladım Fakat Çok Kötülerdi Bir Tanesi SMS Onayı Rozeti AlmışTelefon İle Alakalı Bir Forumdu

Tabiki böyle bişey düşünüyoruzsunucu bakımından sonra gelebilir.

Kardeşim Tamda O Sayfa Ad Vermek İstemedimMiui Türkiye dediğin sayfa adiler ban attılar bana
Bence de çok güzel olur.
Hayta eskisi gibi mesaj ve konu sayımı ayrı ayrı olsa @Nobody
Aynen Zaten UğraşmadımBuna benzer bişeyler getirilir ama örnekteki foto minecraft gibi amk
Tabiki böyle bişey düşünüyoruzsunucu bakımından sonra gelebilir.

Geldi Rozet Ama Sayısı Az Ve Boyutu Büyük
Geldi Rozet Ama Sayısı Az Ve Boyutu Büyük
Kaalinin Profile Bak Mesela Coder YazıyorNerde ben niye görmedim.
Neresine GülüyorsuN Dayıahahahhahaa
Rozet Geldi Ya Oqlimm
Ne rozetyiRozet Geldi Ya Oqlimm